Halkbank çılgın kampanyayı duyurdu: Hesabı olan herkese 400 TL verilecek

Halkbank çılgın kampanyayı duyurdu: Hesabı olan herkese 400 TL verilecek
En çok müşteriye sahip kamu bankalarından biri olan Halkbank, müşterilerine teşekkür etmek için büyük bir kampanyaya imza atıyor. İşte Halkbank kart sahibi olan herkesin hiçbir şart olmadan yararlanabileceği 400 TL hediye kampanyasının ayrıntıları...

AZ ÖNCE DUYURULDU: HALKBANK HESABI OLAN HERKESE 400 TL HEDİYE!

En köklü kamu bankalarından Halkbank, açıkladığı çılgın kampanya ile milyonlarca müşterisini heyecanlandırdı. Halkbank''ın internet sitesinden yapılan duyuruya göre Halkbank kart sahibi olan herkesin 400 TL paraf puan kazanabileceği açıklandı. Halkbank müşterilerinin ise 400 TL''lik kampanyadan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey 3404''e kısa mesaj göndermek. 

Yeni yıla özel 400 TL ParafPara başlığıyla yayınlanan haber, 1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. 

1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya market, giyim, optik, saat, kozmetik, kuyum, oyuncak, elektronik sektörlerinde ilk 300 TL''den sonraki her 300 TL ve üzeri harcamaya 30, son 300 TL ve üzeri harcamaya 130, toplam 400 TL ParafPara indirim verilecektir.

Halkbank''ın yaptığı kampanyadan yararlanmak için YENİ yazıp 3404''e SMS gönderilmesi veya Paraf Mobil''den HEMEN KATIL butonuna basmak yeterlidir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar