Ömer Halisdemir paylaşımı tepki çeken Uğur Songül Sarıtaş, İYİ Parti tarafından disipline sevk edildi

Ömer Halisdemir paylaşımı tepki çeken Uğur Songül Sarıtaş, İYİ Parti tarafından disipline sevk edildi
Yazarımız Levent Özeren sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı mesajında "İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı, Ömer Halisdemir hakkında beyanda bulunan il yöneticisini "kesin ihraç talebi ile" disipline sevk etti" ifadelerine yer verdi. İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı da yaptığı açıklamada söz konusu paylaşımı yapan Uğur Songül Sarıtaşlı'nın disipline sevk edildiğini yazdı.

Levent Özeren / Gunboyugazetesi.com.tr

İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı, Ömer Halisdemir hakkında beyanda bulunan il yöneticisini "kesin ihraç talebi ile" disipline sevk etti.

Yazarımız Levent Özeren tarafından sosyal medya hesabından duyurulan bilgiyle Sarıtaşlı'nın disiplin kuruluna sevk edildiği ortaya çıktı.

levent-ozeren-ic.jpg

Sosyal medya hesabından 15 Temmuz'a dair tepki çeken ifadeler kullanan Uğur Songül Sarıtaşlı her ne kadar gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırmış olsa da konuyla ilgili harekete geçen İYİ Parti, yönetim kurulu üyesi olan Sarıtaşlı'yı disipline verdiğini duyurdu. 

SARITAŞLI'NIN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

saritasli-tweet-ic.jpg

İYİ Parti Tokat İl Başkanı tarafından yapılan kamuoyu açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

parti-mesaj-ic.jpg

Sosyal Medya da paylaşım yapan Uğur Songül Sarıtaşlı' nın il başkanlığımız da başkan yardımcılığı görevi bulunmayıp, partimiz yönetim kurulu üyesidir. Şahsın Twitter hesabında 15 Temmuz Şehidimiz Ömer Halisdemir hakkında akıl ve vicdan sahibi hiçbir Türk  vatandaşının kabul edemeyeceği, il teşkilatımızı ve bütün İYİ PARTİ camiasını derinden üzen oldukça çirkin bir paylaşımda bulunulmuştur. 

Şehidimiz Ömer Halisdemir, Türk Milletinin Anadolu coğrafyasındaki varoluş mücadelesinin milyonlarca şehidinden biridir. Aynı zamanda Şehidimiz Ömer Halisdemir, Türk Milletinin yiğit evlatlarının bundan böyle darbeye kanları ve canları pahasına müsaade etmeyeceğini gösteren öncü bir şehidimizdir. 

Bu topraklardaki varlığımızı borçlu olduğumuz şehitlerimize yönelik saygısızlığı asla ve kata kabul etmeyeceğimiz bilinmelidir.

Bu çirkin paylaşımdan haberdar olduğumuz an itibari ile bahse konu kişiyi kesin ihraç istemi ile disipline sevk ettiğimizi ve bundan sonrasını yüce Türk adaletine bıraktığımızı kamuoyuna duyururuz.

İYİ PARTİ Tokat İl Başkanı
Ömer SAĞOL

AYTUN ÇIRAY DA PAYLAŞIMDA BULUNDU

İYİ Partili Aytun Çıray da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla süreci yakından takip ettiğini gösterdi ve yakışıksız paylaşımda bulunan Sarıtaşlı'yla ilgili gereğinin yapıldığını söyledi. Çıray şu paylaşımı yaptı:

aytun-ciray-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar