Hakem Hakan Ceylan'ın aldattığı eşi Leyla Ceylan tek tek ifşa etti! Evrakta sahtecilik yapan hakemlerin isimlerini verdi

Hakem Hakan Ceylan'ın aldattığı eşi Leyla Ceylan tek tek ifşa etti! Evrakta sahtecilik yapan hakemlerin isimlerini verdi
Leyla Ceylan, boşanma sürecinde olduğu eşi VAR hakemi Hakan Ceylan ve 2 hakemin daha FIFA listesine girmek için sahte sağlık raporu düzenlediğini iddia etti.

Eşi VAR Hakemi Hakan Ceylan'ın kendisini eski MHK Başkanı Lale Orta ile aldattığı iddiasıyla gündeme gelen ve boşanma davası açan Leyla Ceylan, Türk futbolunda bomba etkisi yaratacak iddialarda bulundu. Hakan Ceylan ve iki hakemin FIFA'ya eski tarihli sahte rapor sunduklarını öne süren Leyla Ceylan, bu kişilere "İzmir çetesi" isimlerini verdi.

Yeni Asır'da yer alan habere göre, Leyla Ceylan yaptığı açıklamada, "FIFA, liste için Türkiye'den 3 hakem ismi istiyor. Sonra FİFA'ya VAR hakemi, video hakemi gönderiyorum sana diye 3 isim veriliyor. Türkiye'nin kontenjanı 3 kişi. Şimdi bu isimler verildikten sonra FIFA'nın verdiği tarihler arasında gönderilen hakem listesindeki isimlerin sağlık kurulu raporu almasını istiyor. Ancak isimleri verilen hakemler bu tarihi kaçırıyor. Bu hakemler arasında Hakan Ceylan da var. Bütün hakemlerin atamasını yapan, Ali Koç'un 'İzmirli bir grup var, terör estiriyorlar' dediği grupta Tolga Özkalfa var" ifadelerini kullandı.

279-6544dff4b6d1e.jpg
Hakan Ceylan

"ALİ KOÇ ZATEN BU İSİMLERİ VERMİŞTİ"

Eşinin sağlık raporu konusunda daha sonra Tolga Özkalfa ve Alper Ulusoy ile konuştuğunu belirten Leyla Ceylan, konuya ilişkin şunları söyledi: "Ulusoy da VAR hakemlerinin en kıdemlisi. İkinci sırada da eşim Hakan geliyor. Hakan diyor ki; 'Alper bizi FIFA yapacaklar.' O da 'Sağlık raporu şeyimizi kaçırdık' diyor. Hakan da, 'Sen sus' diyor. Bunlar sağlık raporlarının hepsini başvuru tarihi geçtikten sonra eski tarihli alıyor. Ali Koç zaten bu isimleri vermişti. Koray Gençerler'in adını veriyor. Hakan'ın adını veriyor, bir de Alper'in adını veriyor. Hepsi doğru"

482388-6544e00308a58.jpg
Tolga Özkalfa

"ORTA'YA VE YAYINCIYA GÖRÜNTÜ VERDİ"

Leyla Ceylan, eşini yayıncı kuruluşa görüntü sızdırmanın yanı sıra eski Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta'ya da görüntü verdiğini de iddia etti. Lale Ceylan, eşinin yayıncı kuruluşun hakem programında yayınladığı pozisyonlara müdahale ettiğini belirtti. Bilindiği üzere VAR'a giden tüm görüntüler yayıncı kuruluş tarafından temin ediliyor. Ceylan'ın "görüntü sızdırma"yla neyi kast ettiği ise haberde yer almadı. MHK Başkanları'nın VAR odasından görüntü almasına dair de bir mani yok.

312264.jpg
Alper Ulusoy

"İDDİALAR ARAŞTIRILSIN"

Ceylan, "Yayıncı kuruluşun bir programı var. Programı yapanlar Bülent Yıldırım ile Deniz Çoban. Gerçekten telefon kayıtlarında da çıkar ya da çıkmaz bilemiyorum. Whatsapp'tan da konuşmuş olabilirler. Onların bütün pozisyonlarına buradan Hakan müdahale ediyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar