Erden Timur Mehmet Büyükekşi'yi dolandırdı! Lube Ayar'dan bomba iddialar

Erden Timur Mehmet Büyükekşi'yi dolandırdı! Lube Ayar'dan bomba iddialar
Gazeteci Lube Ayar, Youtube'da katıldığı Hodri Meydan programında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye dair dikkat çeken iddialarda bulundu.

Youtube’da yayın yapan ‘Hodri Meydan’ programına katılan Lübe Ayar, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye dair bomba bir iddia ortaya attı.

"BÜYÜKEKŞİ AÇISINDAN ÇOK BÜYÜK BİR SKANDAL"

NEF’te çalışan birinin kendisini ulaştığını belirten Ayar, "Söyleyeceklerim TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açısından çok büyük bir skandal" dedi.

Ayar, 2016 yılında Büyükekşi'nin şirketi Ziylan Grup ile Timur'un şirketinin bir projede çalıştığını hatırlarak, NEF'in Büyükekşi'yi dolandırdığını öne sürdü.

“MASAK BİR AN ÖNCE HAREKETE GEÇMELİ”

Kendisine gelen bilginin bu projeyle alakalı olduğunun altını çizen Ayar, "Bakın söylüyorum, bu bir iddia. Savcılığa da bir ihbarda bulunmuş olalım" diyerek çağrıda bulundu.

Projeden kazanılan paranın iki şirket arasındaki ortak hesaba değil, NEF'in hesabına aktarıldığını söyleyen Ayar, “MASAK bir an önce harekete geçmeli” dedi.

İsmi açıklanmayan sponsorlukların çok fazla olduğunu ve altının doldurulması gerektiğinin altını çizen Ayar, Büyükekşi'den alınan ve başka bir kaynağa aktarılan para o kadar büyük ki... o para belki de bizim karşımıza transfer olarak çıkıyor!” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin NEF Bahçelievler projesinde Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ile iş ortaklığı ortaya çıkmıştı. Planlaması 2016 yılında yapılan proje, 2018 yılında hayata geçti. 44 bin 326 metrekare arsa alanı üzerine inşaat edilen NEF Bahçelievler Timur Gayrimenkul, Mes tukuaz ve Ziylan ortaklığı ile gerçekleşti.

mehmet-buyukeksi-1.png

Ziylan Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı’nın mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi olduğu ortaya çıkmıştı..

Proje hasılat paylaşımı modeliyle yapılmıştı.

1-1.jpg

3.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar