Hakan Ural "Murat Kurum kazanacak" demişti! Seçim tahmini tutmadı eleştirilere cevap verdi

Hakan Ural "Murat Kurum kazanacak" demişti! Seçim tahmini tutmadı eleştirilere cevap verdi
Hakan Ural, sivri açıklamaları ve etkileyici sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan bir isim. Ural, özellikle yerel seçim öncesinde yaptığı iddialı tahminlerle dikkat çekmişti, Murat Kurum'un kesin bir zafer kazanacağını öne sürmüştü.

Seçim sonuçları Ekrem İmamoğlu lehine sonuçlandığında Ural'ın sözleri tartışma konusu oldu ve bu konuya açıklık getirmek zorunda kaldı.

Ural, sessizliğini bozarak Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Desteklediği adayın kaybetmesinin kendisine yönelik hakaret ve aşağılamalara yol açtığını belirtti ve bu duruma ironik bir şekilde yaklaştı.

Ayrıca, seçim sonuçlarının ülke ve millet için hayırlı olmasını dileyerek farklılıkların zenginlik olduğunu vurguladı. Ayrışmadan, kin ve nefretten uzak durarak birbirimize saygıyla yaklaşmamız gerektiğini dile getirdi.

Ural, "Gerekçelerimi ortaya koyarak sayın Kurum'u destekledim. Birçok değişken nedeniyle İstanbul'u sayın İmamoğlu kazandı. Tebrikler, hayırlı olsun. Öngörümün gerçekleşmemesi suçmuş gibi bana hakaret edenlere acıyarak gülüyorum. Sizi çağdaş aydınlar sizi.

Seçim sonuçları ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Genel seçimler tekrarı ardından yerel seçimler derken hakikaten çok yıpranma oldu. Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Ayrışmadan, kin, nefret, öfkelenmeden saygı ile sarılıp geçici ömürden zevk almaya çalışalım" ifadelerini kullandı.

fgg.jpg

NE DEMİŞTİ?

Ural, Murat Kurum ile ilgili yaptığı açıklamada, "Çok büyük bir farkla kazanacak Murat Kurum. Çok büyük ama. Bundan eminim. Ben sokaktan geldim. Her türlü esnafımla, polisimle, askerimle, doktorumla, hemşiremle herkesle konuşuyorum. Bir egosal kibirim olmadığı için herkesle konuşurum, gözlemlerim. Bizim insanımız zeki, farkındalığı var. Tarihi bir farkla alacak tarihi" demişti. Sandıkların açılmasıyla kesin olmayan sonuçlara göre Ekrem İmamoğlu yüzde 51,09 oranla Murat Kurum'u geçmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar