Hakan Sabancı kimdir? Hakan Sabancı nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?

Hakan Sabancı kimdir? Hakan Sabancı nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?
Ünlü iş insanı Hakan Sabancı son zamanlarda sosyal medyada gündem oldu. Birçok Hakan Sabancı'nın hayatını ve sevgilisinin kim olduğunu merak ediyor. Peki Hakan Sabancı kimdir? Hakan Sabancı nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?

Hakan Sabancı kimdir?

Sabancı ailesinin önemli isimlerinden Hakan Sabancı, son dönemde Hande Erçel ile ilişkisinin medyada geniş yankı uyandırmasıyla birlikte merak konusu haline geldi. Peki Hakan Sabancı kimdir? Hakan Sabancı nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?

HAKAN SABANCI KİMDİR?

İstanbul'da 4 Şubat 1991 tarihinde doğan Hakan Sabancı, Sabancı ailesinin bir üyesi olarak dünyaya gelmiştir. Amerika Birleşik Devletleri'nde eğitim gören Sabancı, Pennsylvania Üniversitesi'nde İşletme ve Ekonomi alanında lisans derecesi almıştır. Daha sonra Columbia Üniversitesi'nde Finans ve Uluslararası İşletme alanlarında yüksek lisans yapmıştır.

Hakan Sabancı, kariyerine Sabancı Holding bünyesinde başlamış ve çeşitli görevlerde bulunmuştur. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyeliği ve icra kurulu başkanlığı gibi önemli pozisyonlarda yer almıştır. Ayrıca Sabancı Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de sürdürmektedir.

İş dünyasında uluslararası alanda da etkin olan Hakan Sabancı, Sabancı Holding'in küreselleşme stratejilerini desteklemek ve uluslararası işbirliklerini yönetmek amacıyla çeşitli uluslararası kuruluşlarda görev yapmıştır. Türkiye-ABD İş Konseyi üyeliği ve TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği) yönetim kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

HAKAN SABANCI'NIN SEVGİLİSİ KİM?

Hakan Sabancı'nın ünlü oyuncu Hande Erçel ile sevgili olduğu biliniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar