Hafize Gaye Erkan Twitter kullanıyor mu? Açıklama geldi

Hafize Gaye Erkan Twitter kullanıyor mu? Açıklama geldi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında Merkez Bankası yetkililerinden sosyal medya açıklaması geldi. Açıklamada Erkan'a ait kişisel ve resmi bir Twitter hesabı olmadığı duyuruldu.

Resmi Gazete'de ataması ilan edilen Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası'nın en genç ve ilk kadın başkanı oldu. Atama kararının duyurulması sonrası Erkan'ın adına sosyal medyada sahte hesaplar açıldığı ve paylaşımlar yapıldığı tespit edildi. Bunun üzerine yeni Merkez Bankası Başkanı'nın Twitter hesabıyla ilgili bilgilendirme yapıldı.

"ERKAN'A AİT DEĞİL"

Merkez Bankası yetkilileri, ismi ve fotoğrafları kullanılarak açılan ve paylaşımlar yapılan hesap, Başkan Erkan'a ait olmadığını duyurdu. Henüz resmi hesabı açılmayan Erkan'ın daha sonra hesap açacağı ve bilgisini kamuoyuyla paylaşacağı belirtildi.

İLK AÇIKLAMA: "ZORLU BİR SÜRECİ YÜRÜTTÜNÜZ"

Hafize Gaye Erkan, devir teslim töreni sırasında yaptığı konuşmada, son 2 yıldaki hizmetleri için Şahap Kavcıoğlu'na teşekkür ederek, "Zorlu bir süreci ekibiniz ile yürüttünüz. Emekleriniz için teşekkür ediyoruz. Ülkemiz ve Merkez Bankası çalışanları adına desteğinizi, emeklerinizi ve hizmetlerinizi minnetle hatırlayacağımı bilmenizi isterim" dedi.

(AA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar