Habertürk yazarı Fatih Altaylı ile Metro Turizm'in firari sahibi Galip Öztürk birbirine girdi 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ile Metro Turizm'in firari sahibi Galip Öztürk birbirine girdi 
Galatasaray kulübüne Fatih Altaylı adına 500 bin lira bağış yapacağını açıklayan firari Galip Öztürk'e Altaylı çok sert yanıt verdi. Altaylı, "Bu hadsiz davranışının hesabını verecektir." dedi. 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray kulübüne 500 bin lira bağış yapacağını açıklayan Kuvvet Köseoğlu cinayetinde müebbet hapis cezası alan firari Galip Öztürk'ü eleştiren bir yazı kaleme almıştı. 

Galatasaray yönetimini sık sık eleştiren Altaylı, "Galatasaray’ın ırkçılıktan sabıkalı  Disiplin Kurulu’na beni kulüpten  ihraç ettikleri için teşekkür ederim." dedi. 

"Bu rezil yönetim dönemde kulüp üyesi görünmemek ve utancı paylaşmamak benim için bir şereftir." diyen Altaylı şu ifadeleri kullandı: 

"Cinayetten mahkum olduğu için yurt dışında kaçak olarak yaşayan Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, mafyamatik taraftar grubunun ve başkanlık koltuğunun işgalcisi Mustafa Cengiz isimli şahsın  çağrısı üzerine Galatasaray Spor Kulübüne 500 bin TL bağış yapacağını söyledi.

60 bin dolar civarında bir para.

Bir otomobil parası.

Mustafa Cengiz ve saz arkadaşı utanmazların Galatasaray’ı getirdiği ucuzluk bu.

Ben de bunu eleştirdim.

"HESABINI VERECEKTİR"

Bunun üzerine kanun kaçağı Galip Öztürk haddini fersah fersah aşarak benim adıma da 500 bin TL bağış yapacağını açıkladı.

Galip Öztürk bu hadsiz davranışının hesabını yargı önünde verecektir.

Ama  ben de  Metro Turizm otobüslerinde taciz ve tecavüze uğrayan kadınların avukatlık hizmetlerini ve ücretlerini üstleneceğimi açıklıyorum.

Hem de beyaz para ile. 

Helal para ile." 

NE OLMUŞTU? 

Öztürk, Galatasaray’ın kulübe destek olması için taraftarlara çağrıda bulunarak başlattığı bağış kampanyasına 500 Bin TL destek vereceğini açıklamıştı. 

Ultraslan grubu ise Kuvvet Köseoğlu cinayetinde müebbet hapis cezasına çarptırılan firari Galip Öztürk'e teşekkür ederek "Yapmış olduğumuz çağrı sonrası, Kulübümüzün kampanyasına 1.000.000 TL destek olan ve Fenerbahçe maçı için 1.500.000 TL Prim sözü veren Galip Öztürk’e teşekkür ederiz." mesajını paylaşmıştı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar