Müebbet firari Galip Öztürk'ten Galatasaraylı futbolculara teşvik primi 

Müebbet firari Galip Öztürk'ten Galatasaraylı futbolculara teşvik primi 
Metro Holding Onursal Başkanı firari durumda olan Galip Öztürk, Galatasaraylı futbolculara Fenerbahçe'yi yenmesi için teşvik primi vereceğini açıkladı. 

Galatasaray’ın bağış kampanyasına daha önce de katkıda bulunduğunu açıklayan Metro Holding Onursal Başkanı firari durumda olan Galip Öztürk, bu kez Galatasaraylı futbolculara Fenerbahçe'yi yenmesi için teşvik primi vereceğini duyurdu.

galip1.jpg

Öztürk, "6 Şubat 2021'de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı için Sayın @fatihterim hocamızın belirleyeceği kadrodaki oyuncularımıza, galibiyet durumunda 1.500.000 TL prim vereceğim" diye yazdı.  

Öztürk, Galatasaray’ın kulübe destek olması için taraftarlara çağrıda bulunarak başlattığı bağış kampanyasına 500 Bin TL destek vereceğini açıklamıştı.

galip2.jpg

Ultraslan grubu ise Kuvvet Köseoğlu cinayetinde müebbet hapis cezasına çarptırılan firari Galip Öztürk'e teşekkür ederek "Yapmış olduğumuz çağrı sonrası, Kulübümüzün kampanyasına 1.000.000 TL destek olan ve Fenerbahçe maçı için 1.500.000 TL Prim sözü veren Galip Öztürk’e teşekkür ederiz. 

Diğer Galatasaraylı iş insanlarımızın kampanyaya desteklerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

galip3.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar