Haberi alanlar akın etti: O işlemler 1 yıl boyunca ücretsiz

Haberi alanlar akın etti: O işlemler 1 yıl boyunca ücretsiz
Ünlü banka, belirli işlemleri gerçekleştiren müşterilere bir yıl boyunca ücretsiz hizmet sağlayacağını duyurdu.

Bankalar, müşteri çekmek için rekabet halinde olduklarından özgün kampanyalar sunmaya devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen bankalarından İş Bankası da bu rekabette yer alıyor. Müşterilerine bir yıl boyunca ücretsiz hizmet sunma sözü verdi. Kampanya detayları bankanın resmi internet sitesinden paylaştı.

İş Bankası müşterileri, İşCep uygulamasındaki "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle bir yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale imkanı sunarken, ayrıca diğer ayrıcalıklardan da faydalanabilecekler.

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

İş Bankası'ndaki bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşterilerin, "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliği sayesinde İşCep uygulamasından ücretsiz EFT/Havale hizmetinden yararlanabilecekleri belli oldu.

Söz konusu kampanya İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre verilecek ve bu süreçte ücretsiz olarak tek seferde en fazla 211 bin 100 işlem yapılabileceği netleşti. Ayrıca, mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde olmayacak, tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri de istisna kapsamı dışında sayılacağı açıklandı. Bu kampanyadan yararlanmak için İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunduktan sonra 7 iş günü içerisinde başvuru yapılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar