Karnı burnunda anne Gupse Özay'dan hamilelik pozu

Karnı burnunda anne Gupse Özay'dan hamilelik pozu
Barış Arduç ile 2020 yılında dünya evine giren Gupse Özay 8 aylık hamile. Sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaşan Özay, beğeni yağmuruna tutuldu.

Film setinde başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen ünlü çift, Çeşme''de evlenmişlerdi. Birliktelikleri hala devam eden çift, şimdi ise çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyorlar. Kız bebek bekleyen çift, arkadaşları ve ailesiyle birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal meyda hesabından yayınladı.

Aralarında; Öykü Karayel, Engin Öztürk, Önder Öztarhan, Melikşah Altuntaş ve Sarp Apak gibi ünlü isimlerin yer aldığı fotoğraflarda Özay''ın karnının iyice büyüdüğü görüldü.

8 aylık hamile olan Gupse Özay''ın pozları, hayranlarından kısa sürede yoğun ilgi gördü. Özay''ın paylaşımına; Can Bonomo, Songül Öden, Açelya Akkoyun, Büşra Pekin, Sinem Kobal, Başak Dizer, Esra Erol, Mert Öner, Hülya Duyar ve Esra Ruşan gibi birçok ünlü isim yorum yaptı.

Gupse Özay-Barış Arduç çiftinin bebeği göründü! 8. ay pozu... - Magazin haberleri

ÖNCE BU KÜÇÜK KIZ DOĞSUN!"

Özay, kız bebek dünyaya getireceğini ise şu sözlerle duyurmuştu:

"Yoksun da yoksun...'' deyip, duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani... Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok..." ifadelerini kullandı. 

"ÇOCUK İSTİYORUZ AMA HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR"

Arduç, daha önce muhabirlerin "bebek" sorularına, "Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Neden olmasın? Türkiye''de doğar çocuğumuz." şeklinde yanıt vermişti.

Gupse Özay kimdir, kaç yaşında? Gupse Özay Barış Arduç evlendi mi?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar