Güntekin Onay'dan Melih Gökçek'e hodri meydan: Senden korkan da senin gibi olsun

Güntekin Onay'dan Melih Gökçek'e hodri meydan: Senden korkan da senin gibi olsun
Ünlü spor yorumcusu Güntekin Onay, Melih Gökçek'e sosyal medyadan ağır eleştirilerde bulundu.

2023 FIVB Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda finalinde Türkiye Sırbistan ile karşılaştı.

Baştan başa çekişme ile giden maçta setlerde 2-1 geriye düşmemize rağmen özellikle savunmada Gizem Örge'nin önderliğinde gelen rüzgarla maçı final setine taşıdık.

Final setinde rakibini 15-13 avlayan Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu.

Zafer sonrası kaptan Eda Erdem'in elinde kupa yükseldi.

Maç sonrası paylaşım yapan eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Filenin Sultanları'nı tebrik etmekten çok, Ebrar Karakurt'u hedef aldı.

Gökçek, Ebrar'ın sosyal medyada Abdülhamid profilli bir kullanıcıyla yaşadığı polemiği yanlış anlayarak şunları söyledi:

"Bayanlar Türk Milli Voleybol Takımının Avrupa şampiyonluğunu tebrik ediyorum… Türk sporuna son on senedir sayın cumhurbaşkanımızın katkıları dolayısıyla hemen her branşta gelen şampiyonluklar dolayısıyla sayın cumhurbaşkanımıza çok şey borçluyuz… not:Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid’e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı."

me.jpg

Melih Gökçek daha önce de Ebrar hakkında "Atın bunu takımdan" demişti.

X, eski adıyla Twitter'da şampiyonlukla ilgili çokça açıklama yapan Gökçek'e yanıt, spor yorumculuğunun duayen ismi Güntekin Onay'dan geldi.

Onay, Melih Gökçek'e şu sözlerle cevap verdi:

"Bence bu ülkede belli ve yobaz bir kesimin düşünceleri gereksiz yere fazla ciddiye alınıyor. Türkiye'nin bence en az %97-98'i Voleybolcu kızlarımızın başarısı ile mutlu ve gurur duyuyor ! Gerek yok polemiğe , ciddiye almayın 3-5 müptezeli, cahili! Şampiyonluğu kutlayın! Melih Gökçek! Senin de ne iş yaptığın? Nasıl para kazandığın belli değil! Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış! Sen ne iş yapıyorsun da böyle bir servetin var? Kamuoyuna bi açıklarsan çok mutlu olacağız ? Hadi bekliyoruz!

'TİKSİNİYORUM'

Senden korkan da senin gibi olsun, hadi yaz! Nasıl zengin oldun? Sen kimsin? Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez

'ADALET DEVRİMİ OLUR'

Lütfen bu ülkenin emekçisini, memurunu, garibanını biraz düşünüyorsan ses etme artık ! Yeter , Sayın Gökçek! Bana yakın arkadaşlarım mesaj atıyor "aman dikkat et" diye ! Melih Gökçek yüzünden dikkat edeceksem zaten hepimiz yoluna gelmişizdir Melih Gökçek beni hapise gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur. Rahat olun."

der.jpg

veri.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar