Gizem Örge tüm Türkiye'yi hıçkıra hıçkıra ağlattı: Türkiye tarih yazarken buradayım baba!

Gizem Örge tüm Türkiye'yi hıçkıra hıçkıra ağlattı: Türkiye tarih yazarken buradayım baba!
Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nın savunmasının bel kemiği Gizem Örge, maç sonu yaptığı konuşmada tüm Türkiye'yi ağlattı.

MUHARREM KAZER-GÜNBOYU

2023 FIVB Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda finalinde Türkiye Sırbistan ile karşılaştı.

Baştan başa çekişme ile giden maçta setlerde 2-1 geriye düşmemize rağmen özellikle savunmada Gizem Örge'nin önderliğinde gelen rüzgarla maçı final setine taşıdık.

Final setinde rakibini 15-13 avlayan Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu.

Yaptığı kurtarışlarla maça ve galibiyete damga vuran Gizem Örge, maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği demeçte hem kendi ağladı hem yaptığı duygusal konuşmayla tüm Türkiye'ye sevinç gözyaşları döktürdü.

Fenerbahçe'ye dönüşüyle kariyerine yeni bir ivme kazandırdığını ve uzun süre sonra milli takıma döndüğünü söyleyen Örge, kulübüne şükranlarını sundu.

Galibiyeti babasına ve ailesine armağan eden 30 yaşındaki libero şunları söyledi:

"O kadar fazla duygu var ki şu an. Arkamda gördüğünüz ekiple ve burada görünmeyen bu ekibin bir parçası herkesle bir gurur duyuyorum. Sponsorlarımız, federasyonumuz bize inanan herkesle gurur duyuyorum. Ben olmadığımda bu takım ne zaman başarı kazansa, babam ağlayarak beni arayıp 'Gururluyuz kızım, kazandık. Sen de inşallah bir gün orada olacaksın' derdi. Baba buradayım bugün! Türkiye tarih yazarken buradayım! O yüzden çok mutluyum. Duygularımı anlatabileceğim bir kelime yok. Herkese çok teşekkür ediyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar