Galatasaray'ın özel jetle getirmek istediği Matias Vecino hakkında bomba gelişme

Galatasaray'ın özel jetle getirmek istediği Matias Vecino hakkında bomba gelişme
Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın Lazio'nun Uruguaylı futbolcusu Matias Vecino için sona geldiği belirtilirken flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

MUHARREM KAZER-GÜNBOYU

Galatasaray, Lazio ile 2025 yılına kadar sözleşmesi olan 32 yaşındaki Uruguaylı orta saha Matias Vecinos'un transferinde sona gelmişti ancak flaş bir gelişme yaşandı..

UÇUŞ İPTAL EDİLDİ

Matias Vecino, pazartesi günü saat 11.00'de İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacaktı ancak Matias Vecino adına planlanan bu uçuş iptal edildi.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ

Galatasaraylı bazı taraftarlar, Matias Vecino'nun transferine tepki gösterdi. Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Galatasaray'ın yıldız transferi yapması gerektiğini savunan taraftarların bir bölümü #Vecinoİstemiyoruz etiketiyle sarı-kırmızılı yönetime mesaj gönderdi.

TRANSFER İPTAL OLDU

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Vecino'nun sarı kırmızılı takıma transferinin gerçekleşmeyeceği belirtildi.

MATİAS VECİNO FALERO KİMDİR?

Matias Vecino Falero (d24 Ağustos 1991), Lazio takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Uruguaylı milli futbolcudur.

Profesyonel kariyerine 2010 yılında Central Espanol kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Nacional, Fiorentina, Cagliari, Empoli ve Inter kulüplerinde oynadı.

Inter, 2017 yılında Fiorentina'Ya 24 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Matias Vecino'yu kadrosuna kattı. Matias Vecino, 2022 yılının Ağustos ayında bonservissiz Lazio'ya imza attı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar