Günboyu Gazetesi'nin bugünkü manşeti

Günboyu Gazetesi'nin bugünkü manşeti
Günboyu Gazetesi'nin bugünkü manşeti

22-02-24-01gun-page-0001-001.jpgAKŞENER: MAAŞ VE İKRAMİYELER ERİDİ

İYİ Parti Lideri Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, asgari ücret, emekli maaşı ve bayram ikramiyesinin enflasyon karşısında değer kaybettiğini vurgulayarak dar gelirlilerin açlıkla yüz yüze kaldığını belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'deki partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, asgari ücret, emekli maaşı ve bayram ikramiyesinin enflasyon karşısında değer kaybettiğini belirtti. Emekli bayram ikramiyesinin 2018'den bu yana yeterince artırılmadığını ve emeklilerin alım gücünün düştüğünü vurguladı. İYİ Parti'nin TBMM grubunun, emekli bayram ikramiyesinin 7 bin liraya çıkarılmasını öneren bir kanun teklifi sunduğunu açıkladı. Ayrıca, iktidardan "göstermelik zamlar" yerine gerçek adımlar atılmasını istedi.

Akşener, aynı zamanda kamu personel seçme sınavı sorularının FETÖ üyelerine sızdırılmasıyla ilgili olarak da konuştu. Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in beraat etmesine ilişkin bir hukuk garabeti yaşandığını belirterek, bu durumun ülkeye ve millete yapılan ihanetleri unutturma çabası olduğunu savundu. Akşener, bu tür ihanetlerin unutulmayacağını ve affedilmeyeceğini vurguladı.

Gazetemizin birinci sayfasını okumak için tıklayınız...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar