Hastanede korku dolu anlar: Öldü dedikleri kadın morgda aniden canlandı

Hastanede korku dolu anlar: Öldü dedikleri kadın morgda aniden canlandı
Bir kadının öldüğü düşünülerek morga kaldırılmasıyla başlayan olay, aniden kadının hayata dönmesiyle hastanede büyük bir panik yarattı.

Guatemala'da yaşanan olay, "bu kadarına da pes" dedirtti... Guatemala'nın başkenti Guatemala City'deki San Juan de Dios Hastanesi'ne götürülen ve kimliği açıklanmayan genç bir kadına, doktorlar yaklaşık 30 dakika süren müdahalelerde bulundu. Ancak, genç kadın daha sonra yaşamını yitirdi.

Doktorlar, şiddetli yetersiz beslenme belirtileri gösteren genç kadının daha önce birçok nöbet geçirdiğini ve beyin felci yaşadığını açıkladılar. Monitörlere bağlanan genç kadının solunum ve beyin aktivitesinin olmadığını belirterek ölüm haberini duyurdular.

3.jpg

Morga götürülen kadın, 5 saat sonra ansızın gözlerini açtı. Bu durum, hastane personelini paniğe sürüklerken, morg çalışanları ceset torbasında olduğunu düşündükleri kadını, hayatta olduğunu göstermek için sedye üzerinde hastane içinde dolaştırdılar.

Patologların, genç kadının vücudunda istemsiz hareketler olduğunu fark etmeleriyle durumun farkına varıldı ve genç kadın yeniden acil servise alındı.

Bu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar