94 yaşındaki Gülsüm Nine depremzedelere bağışıyla duygulandırdı

94 yaşındaki Gülsüm Nine depremzedelere bağışıyla duygulandırdı
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde depremzedelere bağışta bulunmak isteyen 94 yaşındaki Gülsüm Işık duygulandırdı. Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan Gülsüm nine, 6 yıl önce ölen kardeşinden kendisine kalan 45 bin TL’yi depremzedelere yardım olarak AFAD’a bağışladı.

Türkiye’nin 10 ilinde ciddi yıkım ve can kaybına neden olan depremin ardından tüm Türkiye depremzedeler için tek yürek oldu. Vatandaşlar ellerinden gelen yardımları deprem bölgesine gönderdi.

Depremzedelere yazılan notlar, çocukların kumbaralarını göndermesi duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Bir duygulandıran davranış da Burdur''un Bucak ilçesinde yaşayan 94 yaşındaki Gülsüm Işık''tan geldi. Işık, 6 yıl önce vefat eden kardeşinden kendine kalan 45 bin TL''yi depremzedelere ulaştırılmak üzere AFAD''a bağışladı.

“DEPREM OLUNCA CİĞERİM ACIDI”

Depremlerle ciğerinin yandığını ifade eden Gülsüm Nine , "Bize tarladan kalan miras parasıyla yemek verecektim, deprem olunca ciğerim acıdı. Bu parayı oraya bağışlamak istedim. Çocuklarım geldi, bu bağışın olabileceğini söylediler" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar