Erol Köse'den Gülşen'e sert sözler:  sahnede halleniyor!

Erol Köse'den Gülşen'e sert sözler:  sahnede halleniyor!
Ünlü yapımcı Erol Köse, eski sevgilisi Gülşen hakkında oldukça sert sözler söyledi. Sık sık sahne kıyafetleri ile konuşulan Gülşen, son konserinde kalça ve transparan göğüs dekolteli bir kıyafet tercih etti. Eski sevgilisi Erol Köse, Gülşen'i hedef alarak "Şarkısı patlamayan sahnede soyunuyor. Büyük tehlike" diyerek tepki gösterdi.

Son zamanlarda yaptığı şarkılar ve konserleri dışında tercih ettiği sahne kıyafetleri ile de gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça ağır eleştirilere maruz kalan Gülşen''e bu sefer de eski sevgilisi Erol Köse''den sert sözler geldi. 

Erol Köse eski aşkı Gülşen''in cesur kıyafet seçimine ve nefes kesen dansına  ne dedi?

"ŞARKISI PATLAMAYAN SAHNEDE HALLENİYOR"

Instagram hesabından Gülşen''in konserine çekilen bir videoyu yayınlayan Köse, "Yeşilçam p..noları 70''lerde Türk sinemasını bitirmişti. Aileler utanıp gitmedi haklı olarak. Şimdi de popta bu var ve tükeniş bu. Şarkısı patlamayan soyunuyor sahnede halleniyor. Kerimcan uçakta p...sini yayınlıyor... Ben şahsen sıkıldım bu cüretten. Ben yapımcı olarak dekolte çok klip çektim zamanında ama soft erotizm vardı pornogafi değil. Şimdi p..no başladı. Büyük tehlike! Videolara izleyip sola itiniz hafıza tazeleyelim" dedi.

Erol Köse, Gülşen''i yerden yere vurdu: Şarkısı patlamayan soyunuyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar