Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! İşte güncel altın fiyatları...

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! İşte güncel altın fiyatları...
Altın fiyatlarındaki yükseliş herkes tarafından merak konusu... Putin'in doğal gaz ticaretinde ödemelerin ruble ile yapılmasını içeren kararnameyi imzalaması üzerine altın fiyatlarında yükseliş başlamıştı. Peki gram altın fiyatı ne kadar? Ons altın ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATLARINDA YÜKSELİŞ SÜRÜYOR: İŞTE EN GÜNCEL FİYATLAR...

Altın fiyatları geçtiğimiz gün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açıklamaları sonrası sert yükseldi. Para ve emtia piyasalarında gözler Rusya ile Ukrayna arasındaki gelişmelerde olmaya devam ediyor. ABD ve Avrupa ülkelerinin Rusya’ya yönelik yaptırımları ve Rusya’nın buna karşılık olarak misilleme hamleleri jeopolitik riskleri körüklerken, altın fiyatlarının yükselmesinde etkili oldu.

ONS ALTIN DÜN SERT YÜKSELDİ

Öte yandan geçtiğimiz gün Rusya Devlet Başkanı Putin, doğal gaz ticaretinde ödemelerin ruble cinsinden yapılmasına yönelik kararnameyi imzaladı. Putin, “Ruble ile ödeme yapılmazsa sözleşmeler durdurulacak” dedi. Bu gelişme doğal gazda dışa bağımlı olan Avrupa Birliği ülkeleri için büyük bir sorun teşkil ediyor.

Putin’in doğal gaz ticaretinde ödemelerin ruble ile yapılmasına yönelik kararnameyi imzalamasının ardından altın piyasasında tansiyon yükseldi. 

ONS ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Ons altın şu dakikalarda 1.931,52 dolardan işlem görüyor.

Analistler spot altın fiyatının 1924 dolar/ons desteğini aşağı yönlü kırması halinde 1898 dolar/ons seviyesine doğru bir geri çekilmenin başlayabileceğini vurguluyor.

GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yurt içinde ise gram altın fiyatı geçtiğimiz gün ons altındaki yükselişin etkisiyle birlikte hareketli bir seyir izledi. Güne 910 liradan başlayan gram altın 920 liraya kadar yükseldikten sonra 913 liradan kapandı.

Gram altın fiyatları saat 11.38 itibariyle 912 liradan işlem görüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar