Google’dan yepyeni özellik! Artık kulaklıklar kaybolmayacak…

Google’dan yepyeni özellik! Artık kulaklıklar kaybolmayacak…
Teknoloji devi olan Google, kullanıcıların hayatlarını daha da kolaylaştıracak yeni bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Google, kablosuz aksesuarlarıyla telefonların ne kadar uzakta olduğunu sağlayacak bir özellik geliştiriyor.

Teknoloji devi Google, insanların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için mesafe ölçen API’si üzerinde çalışmalarını yürütüyor.

Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak için pek çok yenilik üzerindeki çalışmalarıyla adını duyuran Google, bu kez de Bluetooth alanında çalışıyor. Kullanıcıların akıllı telefonlardan ne kadar uzaklıkta olduğunu bilmelerini sağlayacak bir özeliği test ediyor. İşte Google Bluetooth mesafe ölçme özelliği!

GOOGLE’DAN YENİ MESAFE ÖLÇME ÖZELLİĞİ

Bluetooth kullandığımız kablosuz fare ve kulaklıklarda karşımıza sıklıkla çıkıyor. Teknoloji devi Google ise kullanıcıların Bluetooth aksesuarlarının telefonlarından ne kadar mesafede olduğunu sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Bu özellik, yeni bir Bluetooth Mesafe ölçümü API’sini içeriyor. Bu Bluetooth Mesafe Ölçümü API’ını ise Mishaal Rahman fark etti.

Mesafe ölçümünün doğruluğu kesin olmasa da Bluetooth Mesafe Ölçümü API’ı, size yaklaşık konumu göstrebilir. Yani telefonunuzun Bluetooth aksesuarından 1 metreden fazla veya daha az uzaklıkta olup olmadığını söyleyebilir.
(Shift Delete.Net)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar