Google Android'in sevilen özelliğini şimdi de iPhone'lara getiriyor!

Google Android'in sevilen özelliğini şimdi de iPhone'lara getiriyor!
Teknoloji devi Google, ilk olarak kendi ürettiği telefonlarda kullandığı Magic Eraser adlı fotoğraf düzenleme özelliğini şimdi de One aboneleri kapsamında iPhone cihazlara getiriyor.

Andorid işletim sisteminin yaratıcısı ve dünyanın en büyük arama motoru olan Google, telefonlara getirdiği ve sevilen Magic Eraser özelliğini şimdi de farklı platformlar için kullanıma sunuyor.

Shiftdelete''de yer alan habere göre, Google, fotoğraf düzenleme konusundaki oldukça popüler bir özelliğini iPhone kullanıcılarına vereceğini duyurdu. Şirket, kullanıcıların istenmeyen nesneleri ve kişileri fotoğraflarından kaldırmasına olanak tanıyan Magic Eraser özelliğini Google One aboneliğiyle olarak sunulacak.

ÖZELLİK ABONELERE SUNULACAK

Magic Eraser, Google Fotoğraflar aracılığıyla iPhone’da kullanılabilir olacak. Sadece birkaç dokunuşla fotoğraflardaki nesneleri kaldırmaya izin veren bu özellik, Google Pixel telefonlarda ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak iPhone kullanıcıları Google One abonesi olarak erişebilecek. Bu aboneliğin aylık maliyeti 1,99 dolardan başlıyor.

Google One’ın birçok faydalı özelliğe sahip olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Aboneler, VPN özelliği de dahil olmak üzere Google’ın sunduğu çeşitli güvenlik seçeneklerini kullanabilir. Ancak sadece Magic Eraser’ı kullanmak isteyenler için abonelik ücreti yüksek gelebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar