Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye: ''Kim ulan sözde sanatçı kim?''

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye: ''Kim ulan sözde sanatçı kim?''
Dünyaca ünlü Piyanist Fazıl Say, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kendisini eleştirenlere yönelik kullandığı sözlere sert tepki gösterdi. İnce'nin 'sözde sanatçılar' çıkışına yanıt veren Say, "Kim ulan sözde sanatçılar?" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 4. gününde adaylık için istenen 100 bin imzayı toplamış ve cumhurbaşkanı adaylığını kesinleştirmişti. 

İmzaların toplanmasının ardından kameraların karşısına geçen İnce, kendisi için eleştirel ifadelerde bulunanlara yaylım ateşi açtı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, isim vermeden kendisini adaylık konusunda eleştirenler için ‘sözde sanatçılar’, ‘sırça köşklerde oturanlar’, ‘Boğaz’da viski yudumlayanlar’ ifadelerini kullanırken, bu sözlere yanıt Fazıl Say''dan geldi. 

"KİM ULAN SÖZDE SANATÇI?"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İnce''nin sözlerine cevap veren ünlü piyanist, "Kim ulan sözde sanatçı? Muharrem İnce? Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne?Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne?Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril’in şartları düzelsin diye 130bin imza var



Say''ın özellikle imza toplama aşamasında beklenen performansı sergileyemeyen Muharrem İnce''yi, korede bir hayvanat bahçesindeki goril için toplanan imzalar ile mukayese etmesi sosyal medyada gündem oldu. İnce, 100 bin imzanın toplanılmasında yavaş kalındığına yönelik eleştirilere ise "İstesek tek bir günde toplardık ama o zaman da AKP yardım etti diye suçlayacaklardı" şeklinde yanıt verdi. 

"MUHALEFETİN OYLARINA GÖZ DİKMİŞ BİRİ. BU HALKA KÖTÜLÜK BU"

Say, söz konusu ifadelerin yanı sıra bir gönderi daha paylaşırken, Muharrem İnce''ye "Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe , sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın." sözleriyle yüklendi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar