Göle okulları doğal gaza kavuşuyor

Göle okulları doğal gaza kavuşuyor
Ardahan'da kış şartları altında eğitim öğretim vermeye hazırlanan okulların ısınma problemine çözüm bulundu.

GÜNBOYU ŞANLIBEY ALABAY

 

Kışın zor koşullarında şehir merkezlerinde kömür, köylerde ise odun ve tezekle ısıtılmaya çalışılan okulların bu sorunu Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'ın yaptığı bir telefon görüşmesi sayesinde tatlıya bağlandı. Vekil Atalay'ın Milli Eğitim Bakanlığı'yla yaptığı telefon görüşmesinden yaklaşık bir saat sonra Ardahan Milli Eğitim'e aktarılan 5 milyon liralık ödenekle okulların doğal gaza kavuşma çalışmaları başlamış oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte doğal gaz hattının geçtiği bölgelerdeki okulların dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek katkı sunanlara teşekkür etti.

Göle ilçe merkezindeki tüm ilk ve orta öğretim okullarının bu kış sezonunda doğal gazla ısınacağını ifade eden Bulut, sözlerine şöyle devam etti: 

"Bu konuda gerekli ödenek ayrıldı. En kısa sürede çalışmalarımız başlayacak. Bizler eğitim ve öğretimin en verimli olması ve bu şekilde sürmesi için çabalıyoruz. Göle ilçemizde de bu kış sezonu tüm okullarımız, yani ilçe merkezindeki tüm okullarımız doğal gaz ile ısınacak. Bu çalışmada emeği geçen Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer başta olmak üzere, ilimiz Milletvekili Orhan Atalay’a ve Ardahan Valisi Hüseyin Öner’e teşekkür ediyorum” dedi.

ardahan-milli-egitim-ic.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar