Gökhan Günaydın kimdir? Gökhan Günaydın nereli, hangi partide, kaç yaşında?

Gökhan Günaydın kimdir? Gökhan Günaydın nereli, hangi partide, kaç yaşında?
Son zamanlarda gündeme gelen siyasetçi Gökhan Günaydın'ın hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Gökhan Günaydın kimdir? Gökhan Günaydın nereli, hangi partide, kaç yaşında?

Eski milletvekili Gökhan Günaydın tekrardan gündem oldu. Birçok vatandaş Gökhan Günaydın'ın kim olduğunu araştırıyor. Peki Gökhan Günaydın kimdir? Gökhan Günaydın nereli, hangi partide, kaç yaşında?

GÖKHAN GÜNAYDIN KİMDİR?

Gökhan Günaydın, Türk hukukçu, iktisatçı ve siyasetçi olarak öne çıkan bir isimdir. 21 Mayıs 1964 tarihinde Amasya'da dünyaya gelen Günaydın, İstanbul Üniversitesi Hukuk, Anadolu Üniversitesi İktisat ve Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur. Gökhan Günaydın, TODAİE Kamu Yönetimi Bölümü'nde yüksek lisans ve Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde doktora programlarını başarıyla tamamlamıştır.

Günaydın'ın akademik kariyeri İzzet Baysal Üniversitesi İİBF İktisat Politikaları Anabilim Dalı'nda yardımcı doçent olarak görev yapmasıyla şekillenmiştir. Makroekonomi doçenti unvanını kazanarak Ankara Üniversitesi'ne geçiş yapan Günaydın, bu süreçte çeşitli sertifikalara da sahip olmuştur. Cambridge Sawstonhall İngilizce Dil Programı, Berlin Eyaleti İçişleri Senatörlüğü Yerel Yönetimler, Ankara Üniversitesi ATAUM AB Ortak Tarım Politikası ile AB Jean Monnet Hukuk Uzmanlığı sertifikaları Günaydın'ın alanındaki uzmanlığını pekiştirmiştir.

Özel sektörde ve Türkiye Merkez Ortakları (TMO) bünyesinde çeşitli birimlerde çalışan Gökhan Günaydın, aynı zamanda TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanlığı ve KESK Tarım Orkam-Sen Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevleri üstlenmiştir.

Günaydın'ın çok sayıda makale ve kitabı yayınlanmış olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Gökhan Günaydın evlidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar