Gerçek akaryakıt fiyatlarını açıkladı

Gerçek akaryakıt fiyatlarını açıkladı
Akaryakıt fiyatlarındaki önlemenez artış devam ederken, ardı ardına yaşanan zamlara belirli bir mantık çerçevesinden bakmak her geçen gün zorlaşıyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşler akaryakıt fiyatlarına yansımazken burada oluşan yukarı yönlü bir oynama hemen aynı akşam akaryakıt fiyat farkı olarak yansıyor.

GERÇEK AKARYAKIT FİYATLARINI AÇIKLADI

Dolara yapılan müdahale sonrasında gerçekleşen düşüş, akaryakıt fiyatlarına olumlu bir şekilde yansımazken dünya genelinde de akaryakıt sorunlarının yaşanmasına rağmen aradaki fiyat farkının son derece yüksek olması konuyla ilgili sert tepkilerin verilmesine neden oluyor.
 
DEVA PARTİSİ OLMASI GEREKEN AKARYAKIT FİYATLARINI AÇIKLADI
 
DEVA Partisi''nin sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım akaryakıt zamlarındaki adaletsizliği gözler önüne serdi. Ali Babacan''ın açıklaması üzerinden yapılan paylaşımda:
 
“Bugün benzin, mazot dünyadaki fiyatlar kadar artsaydı bugün benzinin, mazotun fiyatının olacağı yer 9 lira, 10 liraydı. Benzin, mazot eğer 20 lira civarında dolanıyorsa aradaki fark Erdoğan farkıdır, Erdoğan zammıdır." ifadelerine yer verildi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar