Genetik Mühendisi Dilara Sarı Esra Erol'a çıkan Özge'nin nasıl iki adamdan ikiz bebek sahibi olduğunu anlattı

Genetik Mühendisi Dilara Sarı Esra Erol'a çıkan Özge'nin nasıl iki adamdan ikiz bebek sahibi olduğunu anlattı
Esra Erol programında tıp tarihinde yüz milyonda bir yaşanan olay meydana geldi. Yasak aşkından ikizleri olan adam, yapılan DNA testinde sadece bebeklerden bir tanesinin babası çıkmıştı. Genetik Mühendisi Esra Erol’a çıkan Özge’nin nasıl iki adamdan ikiz bebek sahibi olabildiğini açıkladı.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvuran Betül, eşi Veysel’in kendisini aldattığını söyleyerek yardım istedi. 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için gelen Veysel , daha önce birlikte olduğu Özge isimli bir kadından ikiz bebekleri olduğu ortaya çıktı. Eşinden boşanarak Özge'ye sahip çıkacağını söyleyen Veysel'in bebeklerine DNA testi yapıldı. Testin sonucunda Veysel sadece ikizlerden birinin babası çıktı.

Tıp tarihinde yüz milyonda bir yaşanan olayı Genetik Mühendisi Dilara Sarı sosyal medya hesabından yayınladığı videoda açıkladı.

Dilara Sarı akılalmaz olayı şu sözlerle anlattı:

"ikiz bebeklerin 2 farklı babası olması durumu heterpet spirfetin değişin. Bugün sizden bana çok fazla bu konuyla ilgili mesaj geldi. Nasıl yani ikizlerin babaları farklı insanlar olabilir. çok nadirde gözlense böyle bir durum mevcut. Bu durumun sebebi hiperovlasyon. Eğer anne adayı çok kısa zaman içerisinde birden fazla kişiyle ilişkiye girerse ikizlerde 2 farklı baba gözlenebiliyor."

o.jpg

t.jpg

yy.jpg

esra-erol-programinda-tip-tarihine-gecen-olay-16398396-9579-m.jpg

s-26eba288446aa975b4b419b484fbd1637d811915.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar