Sanem Babi'nin Pınar Deniz'e benzerliği olay oldu! Resmen karışım

Sanem Babi'nin Pınar Deniz'e benzerliği olay oldu! Resmen karışım
İzleyicilerin merakla takip ederek izlediği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Aylin karakterini canlandıran Sanem Babi'nin güzel oyuncu Pınar Deniz'e olan benzerliği olay oldu.

Oyunculuğa 2014’te ”Karışık Kaset” isimli filmle başlayan Sanem Babi, "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisinde "Aylin" karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Dizide ki rolüyle beğenileri toplayan Babi, herkesi kendisine hayran bıraktı. Sanem Bab''nin, güzel oyuncu Pınar Deniz''e benzerliği sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Bazı takipçileri  Babi''nin rol arkadaşı Devrim Özkan''a ve Pınar Deniz''e  benzediğini iddia etti.

"DEVRİM ÖZKAN VE PINAR DENİZ KARIŞIMI"

Instagram''da birçok paylaşım yapan Sanem Babi, güzelliği ve cesur kareleriyle adeta herkesi büyüledi. Meslektaşı Oğulcan İlker ile aşk yaşayan genç oyuncu, her bir karesiyle fiziğini gözler önüne seriyor. Babi''nin iddialı pozlarını beğenmeden geçmeyen takipçileri ise, "Devrim Özkan ve Pınar Deniz karışımı" yorumunda bulundu.

SANEM BABİ KİMDİR?

23 yaşındaki Sanem Babi, Haliç Üniversitesi''nde tiyatro eğitimi aldı. 2014 yılında rol aldığı Karışık Kaset filmiyle ilk kez kamera karşısına geçen genç yıldız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde ''Aylin'' karakterine hayat veriyor. Güzel oyuncunun Instagram''da 50 bini aşkın takipçisi mevcut.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar