Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan iktidara Doğu Perinçek tepkisi

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan iktidara Doğu Perinçek tepkisi
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iktidara ve Cumhur İttifakı'na ilişkin eleştirilerde bulundu. Davutoğlu, "Aynı iktidarın içinde birinin yaptığını diğeri yıkıyor" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, partisinin birinci yılını, “Gelecek Partisi’nin cesur ve samimi kadroları bütün bu baskıları göğüsleyerek korku duvarlarını yıkmasaydı bu partilerin kurulmasının önünü açan iklim değişikliği yaşanabilir miydi? Ben bu cesur Gelecek kadroları ile gurur duyuyorum, siz de gurur duyunuz! Ülkemizin her bir köşesindeki sabır ve cesaret abidesi bu kadroları bugün başkentimizden 1. Yıldönümümüz vesilesi ile bir kez daha yürekten selamlıyorum" sözleriyle kutladı.

Cumhur ittifakına sert eleştirilerde bulunan Davutoğlu şunları söyledi:

“Öncelikle altını açık bir şekilde çizerek ifade edeyim, Karşımızda ağır bir vesayet rejimi bulunmaktadır, Vasisi Bahçeli, rota çizeni Perinçek olan bu vesayet rejiminden Sayın Erdoğan’a sadece sözcülük kalmıştır. Hayaller koalisyonsuz Türkiye, gerçekler meşru bir koalisyonu bile aratan Bahçeli ve Perinçek vesayet rejimidir. Cumhurbaşkanı’nın vasisi gibi konuşan konuşanadır. Bu iktidarın içinde bulunduğu vesayet rejimi dünyası milletin ve Türkiye’nin içinde bulunduğu dünyadan tamamen kopmuştur.”

ACI REÇETE ELEŞTİRİSİ

“Dürüstçe milletle yüzleşip biz batırdık, ülkeyi her anlamda iflasa sürükledik, dış mihraklar da elimize bir reçete verdi, size sunabileceğimiz tek şey işte bu acı reçete desinler” diyerek Erdoğan’a çağrıda bulunan Davutoğlu, “Sayın Erdoğan’ın ülkeyi getirip bıraktığı yer ‘acı reçete’ yazan bir iktidardır” diye konuştu.

"PERİNÇEK'E Mİ TESLİM OLDUNUZ"

"Rotanızı çizdiğini söyleyen Perinçek’e mi teslim oldunuz? Demokrasiye, hukuka, adalete, şeffaflığa müsaade etmeyiz mi diyorlar? Bizimle kurduğun ortaklığın diyeti hukuk devletinden ve adaletten uzak durmak mı diyorlar? Aynı iktidarın içinde birinin yaptığını diğeri yıkıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar