Gaziantep'te tam kapanmada PTT kuyruğu!

Gaziantep'te tam kapanmada PTT kuyruğu!
Tam kapanma nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasını ülkenin her yerinde uygulanıyor. Kapanmaya rağmen Gaziantep’teki merkezi PTT’lerin önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Tam kapanma tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen, Gaziantep’teki merkezi PTT’lerin önlerinde uzun kuyruklar oluştu .Kuyruktaki vatandaşlar, “Paralarımızın adresimize teslim edileceği yolunda mesajlar atıldı. Ancak, ne zaman geleceği belli değil. Bizim de şu an paraya ihtiyacımız var” diyerek tam kapanmada dışarı çıkmak zorunda kaldıklarını belirtti.

140.jpg
 
''REZİLLİĞİMİMİZİ Mİ ÇEKİYORSUN?''


Sözcü’den Ahmet Kaya’nın haberine göre, Binevler, Hürriyet Caddesi, Karataş, Karşıyaka, Fevzi Çakmak Postaneleri önünde sabahın erken saatlerinde toplanan binlerce kişi, uzun kuyruklarda bekleyerek çeşitli başlıklar altındaki yardımlarını aldı.

 

 

Bazı yurttaşlar, ihtiyaçları olduğu için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda olduklarını belirtirken, bazıları da fotoğraflarını çeken SÖZCÜ muhabirine, “Rezilliğimizi mi çekiyorsun? Çekme” diyerek tepki gösterdi.

CADDE DOLDU, TAŞTI

Hürriyet Caddesi’ndeki Merkez Postanesi’nin dağıtımı sırasında bir ekip aracının cadde boyu devriye görevi yaptığı ve görevli polisin zaman zaman kalabalığı uyarması dikkat çekti. 

120.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar