Gaziantep'te gülen taraf çıkmadı!

Gaziantep'te gülen taraf çıkmadı!
Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ve Beşiktaş kozlarını paylaştı. Sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan iki takım puanları paylaşmak zorunda kaldı.

Dünya Kupası sebebiyle Süper Lig''e verilen aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Pazar günü 16.00''da başlayan mücadelede Gaziantepspor, sahasında Beşiktaş''ı konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmazken, 70. dakikada João Figueiredo ile ev sahibi ekip öne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında Beşiktaş, Hollandalı yıldız forveti Wout Weghorst ile eşitliği sağladı ve karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı.

MERT GÜNOK GÖZ DOLDURDU!

Ligin başından bu yana eleştiri konusu olan Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu, ilk 11''deki yerini teknik direktör Şenol Güneş''in takımın başına geçmesiyle birlikte tecrübeli file bekçisi Mert Günok''a kaptırmıştı. Kaleye gelen isabetli şutların büyük bölümünün gol olmasından şikayetçi olan Beşiktaş taraftarına sevindirici haber Mert Günok''tan geldi. Özellikle maçın ilk yarısında etkili kurtarışlar yapan milli kaleci, kalede güven verdi. 

BEŞİKTAŞ SERİ YAKALAMAK İSTİYOR

Gaziantep deplasmanından alınan beraberlikle birlikte 24 puana ulaşan siyah-beyazlılar, evlerinde oynayacakları üst üste iki maç ile yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyor. Yılbaşının hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle Süper Lig''de bu hafta içi de heyecan tüm hızıyla devam edecek. Beşiktaş, perşembe günü Vodafone Park''ta Adana Demirspor''u konuk edecek. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar