Gaziantep FK son 6 maçtan sadece birinde galip geldi

Gaziantep FK son 6 maçtan sadece birinde galip geldi
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor ile 2-2 berabere kalan Gaziantep FK son durum ne? İşte detaylar…

Süper Lig'in 13. haftasında MKE Ankaragücü'ne (0-1) mağlup olan Gaziantep FK, alınan bu yenilginin ardından oynadığı son altı maçta istikrarsız bir performans sergiledi. Kırmızı-siyahlı ekip, ardı ardına Kasımpaşa (2-4) ve Trabzonspor (1-3) maçlarını kaybettikten sonra Yukatel Adana Demirspor (2-2) ile berabere kaldı ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü (3-0) yendi.

Son olarak, evinde Siltaş Yapı Pendikspor'u konuk eden Gaziantep FK, maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte, son altı karşılaşmada yalnızca bir galibiyet elde edebildiği gözlendi.

Özellikle son iki iç saha maçında yaşananlar dikkat çekiciydi. Gaziantep FK, 17. haftada evinde Yukatel Adana Demirspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen, 72. ve 73. dakikalarda yediği gollerle maçtan bir puanla ayrıldı. Benzer şekilde, Siltaş Yapı Pendikspor maçında da 76. dakikaya kadar 2-0 önde olan ekip, 77 ve 80. dakikalarda yediği gollerle bir kez daha galibiyet şansını kaybetti. Bu durum, evinde oynadığı iki maçta 6 dakikada 4 puan kaybetmelerine sebep oldu.

Gaziantep FK'nin Rumen santrforu Denis Dragus, takımının skor gücünü temsil ederek ligdeki gol sayısını 7'ye çıkardı ve aynı zamanda bir asiste imza attı.

Ancak, takım kaptanı Papy Djilobodji, dünkü maçta 76. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Ayrıca, takımda üçer sarı kartı bulunan Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Dragus ve Markovic, bir sonraki maçta sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. Gaziantep FK, bu oyuncuların cezalı duruma düşmesiyle zaten zorlu bir dönem geçirirken, kaptanlarının cezalı olması da takım için ek bir zorluk olabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar