Garanti BBVA, promosyonunu güncelledi: İşte yeni ödeme ve tarih

Garanti BBVA, promosyonunu güncelledi: İşte yeni ödeme ve tarih
Garanti BBVA 1-31 Ekim tarihleri arasında maaşını taşıyan emeklilere nakit ödemenin yanı sıra bonus da verecek.

GARANTİ BBVA, PROMOSYONUNU GÜNCELLEDİ: İŞTE YENİ ÖDEME VE TARİH

Akbank ve İş Bankası’ndan sonra Garanti BBVA’da emekli maaş promosyonunu uzattı. Geçen ay emekliye verilen rakamı 7 bin 500 liradan 6 bin liraya düşüren banka bu kez 7 bin 500 liraya bonus puanla tamamlama kararı aldı.

Paramedya''da yer alan habere göre, Emekli maaş promosyon yarışı bir kez  daha hızlandı. Bankalar kampanyayı bir bir yeniliyor.  en son İş Bankası’nın 31 Ekim’e kadar uzattığı kampanyayı Garanti BBVA’da yeniden düzenledi. Garanti Bankası emeklilere bu kez geçen ay 6 bin lira düşürdüğü nakit promosyona ilave olarak 1500 lira da bonus puan verecek. Böylece emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyanlar toplam 7 bin 500 lira almış olacak.

Garanti Bankası ayrıca maaşını taşıyan emeklilerden havale ve EFT ücreti almayacak. Banka konu ile ilgili olarak internet sitesinde, “Emekli maaşını Garanti BBVA‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 08:30 – 16:00 arası yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir. Maaş taşıma sonrası yatacak olan emekli aylık/gelir ödemesi ile birlikte masrafsızlık geçerli olacaktır.” şeklinde açıklama yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar