Game of Thrones karakterlerine benzetilmişti! Melek Mızrak Subaşı başkan adayı oldu

Game of Thrones karakterlerine benzetilmişti! Melek Mızrak Subaşı başkan adayı oldu
Game of Thrones dizisinin unutulmaz karakterlerinden 'Daenerys Targaryen' benzerliğiyle dikkat çeken Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Bilecik Belediye Başkan adayı oldu.

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısı, Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlığında gerçekleştirildi. Her iki toplantının da ana gündemi, 31 Mart yerel seçimleri oldu. Toplantıda, yaklaşık 242 seçim bölgesinin başkan adayları belirlenirken, dikkat çeken isimler arasında Melek Mızrak Subaşı da bulunuyordu.

'DAENERYS TARGARYEN' KARAKTERİNE BENZERLİĞİ GÜNDEM OLMUŞTU

Melek Mızrak Subaşı'nın Game of Thrones dizisinin 'Daenerys Targaryen' karakterine benzerliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik ziyareti sırasında çekilen fotoğraflarla gündeme gelmiş ve kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı olmuştu.

9fbb050b-e1fe-444f-b473-128e2931617d.jpg

VEKALETEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SEÇİLMİŞTİ

CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in geçici olarak görevden uzaklaştırılmasının ardından, geçtiğimiz yılın nisan ayında yapılan seçimde Melek Mızrak Subaşı, meclis üyeleri arasında vekaleten belediye başkanlığına seçilmişti.

43d16448630d40338cdbe7fc14bdeb8fjpeg-6ye1-oomieci4gozg77hsg.jpg

MELEK MIZRAK SUBAŞI KİMDİR?

1988 yılında Bulgaristan'da doğan Melek Mızrak Subaşı, eğitim hayatına Bilecik'te devam etmiş ve Sofya Yüksek İnşaat Mimarlık ve Jeoloji Üniversitesi'nde mimarlık üzerine lisans eğitimini tamamlamıştır. Mezuniyetinin ardından Mimarlar Odası üyeliğine kabul edilen Subaşı, kendi mimarlık ofisinde 4 yıl boyunca mesleğini icra etmiştir.

Melek Mızrak Subaşı, 2019 yerel seçimleriyle birlikte Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş, aynı zamanda İmar Komisyon Başkanlığı, Meclis Divan Katipliği, Kent Estetik Kurulu Asil Üyeliği, Bilecik Belediyespor Başkanlığı ve Bilecik Kadın Kooperatifi Yöneticiliği gibi önemli görevleri başarıyla üstlenmiştir.

Şu anda Bilecik Belediyesi Başkan Vekili olarak görev yapan Melek Mızrak Subaşı, Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği gibi birliklere üye olarak şehri adına birçok projeye imza atmaktadır. Evli ve bir çocuk annesi olan Subaşı, iş birliklerine önem vererek şehri için çalışmalarına devam etmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar