Galatasaraylılardan büyük ilgi gördü: Fatih Terim 'Koç'a salladı, sonra sildi

Galatasaraylılardan büyük ilgi gördü: Fatih Terim 'Koç'a salladı, sonra sildi
Fatih Terim, Ali Koç aleyhinde çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Daha sonrasında ise hesabım çalındı diyerek açıklamada bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 2022-23 sezonu şampiyonu Galatasaray’ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından Ali Koç hakkında hakaret içeren bir paylaşımda bulundu.

Fatih Terim, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği maçın protokol tribününde birlikte oturduğu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yer aldığı bir video paylaştı.

Paylaşılan videoda, Galatasaray'da görev yaptığı dönemde kullandığı bir söz olan, "Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz" ifadelerinin yer alması dikkat çekti.

‘HESABIM ÇALINDI’

Daha sonrasında yine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Terim, hesabının hacklendiğini belirterek şunları söyledi:

“Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim.”

Konu hakkında açıklamada bulunan Necati Ateş, şunları söyledi:

"Fatih Terim hocamın Instagram hesabı hacklenmiştir. Hesabından kontrolü dışında yapılan ve fark edilince silinen paylaşımı dikkate almayınız.”

İşte o paylaşım:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar