Omar: Onların varlığı dünyalara bedel

Omar: Onların varlığı dünyalara bedel
Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaou, 31 Aralık gecesi yaşadığı talihsiz kazayı anlattı. 30 yaşındaki tecrübeli isim "Onların varlığı benim için dünyalara bedel" diyerek takım arkadaşlarından, personellerden ve dönemin teknik direktörü Fatih Terim'den övgüyle bahsetti.

Omar: Dünyalara bedel

Omar Elabdellaoui, 31 Aralık 2020 gecesi yaşadığı korkunç kaza hakkında FFT''ye açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncu, havai fişek patlaması sonrası gözünü kaybetme korkusu yaşadı ve uzun süre Galatasaray formasından uzak kalmıştı. Omar Elabdellaoui o anları anlatırken, "Yüzüm eriyordu. Karımın çığlıkları yükseliyordu" dedi. 

ANTREMANLARA 1 ARALIK 2021''DE BAŞLAMIŞTI

Olayın ardından Norveçli futbolcunun durumuyla ilgili doktoru açıklama yapmış ve "Bir gözde daha fazla olmak üzere her iki gözde yaralanma söz konusu. Gerekli tetkikleri yaptık. Ben, plastik cerrah arkadaşım ve göz ekibiyle girerek müdahalemizi yaptık" ifadelerini kullanmıştı.

Uzun süre sahalardan uzak kalan Omar, Galatasaray''la antrenmanlara 1 Aralık 2021''de başladı. 30 yaşındaki sağ beke kök hücre tedavisi ve kornea nakli yapıldığı açıklandı.

"30 YILDIR İLK KEZ BİR YILBAŞINI AİLESiNDEN AYRI GEÇİRMİŞ"

Sarı kırmızılıların 17 Ağustos 2020 tarihinde Olimpiakos''tan kadrosuna kattığı Omar Elabdellaoui, 31 Aralık 2020 gecesi korkunç bir kazada geçirerek gözünü kaybetme korkusu yaşamıştı. 30 yaşındaki oyuncu korkunç anlarda yaşadıklarından bahsetti. Norveçli sağ bek, "Olaydan birkaç saat sonra tüm takım oradaydı. Takım arkadaşlarım, başkan yardımcısı ve hatta personeller... Fatih Terim bile oradaydı. 30 yıldır ilk kez bir yılbaşını karısından ayrı geçirmiş. Onların varlığı benim için dünyalara bedel" ifadeleriyle Galatasaray camiasından övgü dolu sözlerle bahsetti. 

"SAĞLIKÇILAR BİLE ŞOK OLMUŞTU"

Cimbom''un tecrübeli sağ beki kendisine müdahale eden sağlıkçıların bile korku dolu anlar yaşadığına dikkat çekerek "Yılbaşı günü o olay olduktan sonra sağlıkçılar eve geldiğinde şok olmuşlardı. Yüzüm eriyordu. Karımın çığlıkları yükseliyordu ve ''Kör oldum, göremiyorum'' diye bağırıyordum. Ambulansla hastaneye götürülürken kör olup olmayacağımı merak ediyordum. O esnada aklıma bir başka korkunç düşünce geldi: Bir daha futbol oynayabilecek miydim?" ifadelerini kullandı.

Hastaneye giderken bir kadının izinsiz bir şekilde fotoğrafını çekerek sosyal medyada yayınlaması üzerine ailesi ve arkadaşlarının durumu öğrendiğini ifade eden Omar; "Yüzüm yanıyordu, gözlerim barut içindeydi ve telefonum durmadan çalmaya başladı" diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar