Galatasaray'ın kötü gidişatı Kasımpaşa karşısında da sürdü

Galatasaray'ın kötü gidişatı Kasımpaşa karşısında da sürdü
Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olarak ligde üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olarak ligde üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar Halil'in 39. dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken, Kasımpaşa'da Donk 45+3'te sahneye çıktı ve eski takımına attığı golle ilk yarının skorunu ilan etti: 1-1

Karşılaşmanın 60. dakikasında Umut Bozok'un attığı golle 2-1 öne geçen Kasımpaşa, 90+5'te Kevin Varga'yla bir gol daha buldu ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından ligde üst üste 3. kez mağlup olan Galatasaray 27 puanda kaldı. Üst üste 4. galibiyetini alan Kasımpaşa ise 24 puana yükseldi. Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'la karşılaşacak, Kasımpaşa ise Kayserispor'u konuk edecek.

galatasaray-ic-1.webp

MAÇTAN DAKİKALAR

90+5' GOL Kasımpaşa Kevin Varga'yla

60' GOL! Kasımpaşa, Umut Bozok'un golüyle 2-1 öne geçiyor. Mortadha Ouanes'in sol kanattan ceza alanı içine yerde çevirdiği topu kontrol eden Umut Bozok, sağ ayağıyla yerden vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturuyor.

49' Haris Hajradinovic'in sol çaprazdan şutunda top farklı şekilde yandan auta çıkıyor.

45+1' GOL! Ryan Donk, Kasımpaşa'ya beraberliği getiren golü atıyor.

41' Kerem Aktürkoğlu için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

39' GOL! Galatasaray, Halil Dervişoğlu ile öne geçiyor. 

galatasaray-ic-3.jpg

32' Alexandru Cicaldau'nun pasında Ömer Bayram, ceza alanı sol çaprazından yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ertuğrul Taşkıran ayağıyla gole izin vermiyor.

12' Ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak savunmada son anda Florent Hadergjonaj araya giriyor ve top kornere çıkıyor.

10' Ömer Bayram'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Alpaslan Öztürk uygun durumda ceza alanı içinde kafa vuruşunu yapıyor ancak top kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın üzerine gidiyor.

4' Umut Bozok'un ceza alanı sağ çaprazından yaptığı vuruşta kaleci İsmail Çipe sağına giden topu çelmeyi başarıyor.

1' Maç Tugay Kaan Numanoğlu'nun düdüğüyle başladı.

galatasaray-ic-2.webp

GALATASARAY'DA SAKATLIK

Hatayspor maçından sonra Kasımpaşa karşısında da 11'de sahaya çıkan ve orta sahada mücadeleye başlayan Alpaslan, karşılaşmayı tamamlayamadı.

alpaslan-ic.jpg

61. dakikada omzundan sakatlanan 28 yaşındaki oyuncu, yerini Emre Kılınç'a bıraktı. 

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Galatasaray-Kasımpaşa maçında sarı-kırmızılı taraftarlar yönetim ve başkan Burak Elmas’a tepki gösterdi.

32. dakikada Morutan’ın yerde kalmasının ardından penaltı bekleyen futbolcular ve tribünlerin tepkileri sonuçsuz kaldı. Oyun devam ederken, 35. dakikada Galatasaray taraftarının tepki tezahüratları geldi. “Yönetim istifa” çağrısı yapan sarı-kırmızılı taraftarlar ardından “Hakemler doğruyor. Burak Elmas susuyor” şeklinde bağırdı.

Kaleci İsmail Çipe’yi de ıslıklayan Galatasaray taraftarı, Fatih Terim lehine de “İmparator Fatih Terim” tezahüratı yaptı.

Taraftarlar, takımlarını 2-1 geride olduğu 82. dakikada ise “Söylesene Burak Elmas takım niye oynamıyor?” tezahüratında bulundu.

İLK 11'LER
Galatasaray: İsmail, Yedlin, Alpaslan, Van Aanholt, Kerem, Ömer, Morutan, Nelsson, Cicaldau, Marcao, Halil. 

Kasımpaşa: Ertuğrul, Tarkan, Donk, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Travnik, Mortadha, Ahmet, Umut Bozok.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar