Galatasaray'ın eski futbolcusu Semih Kaya Fatih Terim Fonu'ndaki tüm gerçekleri anlattı! Seçil Erzan ne teklif etti

Galatasaray'ın eski futbolcusu Semih Kaya Fatih Terim Fonu'ndaki tüm gerçekleri anlattı! Seçil Erzan ne teklif etti
Son zamanlarda gündemden düşmeyen ve kamuoyunda “Fatih Terim fonu” olarak adlandırılan dolandırıcılık davasında önemli isimlerden biri olan Semih Kaya ilk kez konuştu.

Son günlerin gündemden düşmeyen ve kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen dolandırıcılık davasında adı geçen isimlerden biri olan Semih Kaya, davaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Denizbank'ta şube müdürü olarak görev yaptığı dönemde, yüksek getirili fon vaadi ile ünlü isimleri dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan ile ilgili davada Semih Kaya, ilk kez konuştu.

Davada kilit bir isim olan Semih Kaya, avukatı Ahmet Kurutluoğlu ile Gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube kanalına konuk oldu. Parasını bankanın KKM mevduatından çekip Seçil Erzan'ın bahsettiği fona nasıl aktardığını anlatan Semih Kaya, şu ifadeleri kullandı:

"Denizbank’ın kendi bünyesinde çalışan kur korumalı fonu idare ettiğini söyleyen bir kişiyle ben iletişime geçtim. Bu kişi de saygın bir insandı. Bana KKM’nin ne kadar getirisi olacağını resmi olarak söyledi ve ben de buna imza attım. 1.2 milyon euroluk meblağı ben KKM’ye koydum. Bundan yaklaşık 15 gün sonra da Seçil Erzan kendi odasında, bana bundan daha iyi getirili bir fon olduğunu söyledi. Ve bunların tamamen resmi olduğunu belgeleri ile kanıtladı."

Semih Kaya, Seçil Erzan'ın kendisine şiddet uygulayarak zorla para aldığını iddia etti ve olayın belgelerle garanti olduğunu düşündüğünü belirtti. Davanın kilit isimlerinden biri olan Semih Kaya'nın bu açıklamaları, davaya ilişkin detayların gün yüzüne çıkmasını sağladı. Mahkeme, davada adı geçen diğer tanıkları zorla getirme kararı almıştı. Davanın ilerleyen süreçteki gelişmeleri merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar