Galatasaray'dan Beşiktaş'a sert tepki: "Bu kirli oyunun hesabını soracağız"

Galatasaray'dan Beşiktaş'a sert tepki: "Bu kirli oyunun hesabını soracağız"
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica'nın Beşiktaş'a transferi sonrasında siyah-beyazlı kulüp tarafından yayınlanan transfer videosunda Galatasaray'ın kullanmakta olduğu Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde yapılan 2012 yılına ait "Türkçe Olimpiyatları" etkinliğine yer verilmesi sarı-kırmızılı kulüpten tepki topladı. Galatasaray, yaptığı açıklama ile "Bu kirli oyunun hesabını soracağız" ifadelerini kullandı.

FETÖ terör örgütünün geçtiğimiz yıllarda düzenlemiş olduğu Türkçe Olimpiyatları etkinliği, 2012 yılında bugünkü adıyla RAMS Park Ali Samiyen Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray forması ile Türkiye'de geçiren ve şampiyonluk yaşayan Kosovalı futbolcu Milot Rashica'nın Beşiktaş'a transferi sonrasında siyah-beyazlı kulüp, sosyal medya hesabından yayınladığı transfer videosunda Galatasaray'a yönelik göndermelerde bulundu.

Paylaşılan videoda 2012 yılında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen "Türkçe Olimpiyatları" etkinliğine dair görüntülerin kullanılması sosyal medyada Galatasaray taraftarı tarafından tepkiyle karşılanırken, gelen tepkilerin ardından Galatasaray Spor Kulübü resmi hesabından bir açıklama yayınlandı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bugün Beşiktaş Kulübü tarafından paylaşılan videoda kullanılan görüntüye istinaden devam eden spekülasyonlar üzerine kulübümüz bu açıklamayı ilk ve son defa yapacaktır. Galatasaray Spor Kulübü, bu vatan için canını vermiş kahramanların beşiği olmuş, onlar tarafından kurulmuş bir spor kulübüdür. Cumhuriyet'in aydınlık yüzü Galatasaray'ı direkt ya da dolaylı şekilde bu ülkeye büyük zararlar vermek için uğraşan, kanlı bir terör örgütüyle yan yana göstermeye çalışan her kimse, öncelikle müfteridir. Bir spor kulübünü bu konuların içine sokmaya çalışanların toplumu bölmek ve birbirine düşman etmek için çaba gösteren vatan hainlerinden hiçbir farkı yoktur. Türk sporunun içine rekabeti değil, hainliği sokmaya çalışan her kim olursa onun karşısında biz duracağız. Paylaşılan bu videonun altında imzası olan kim varsa, onlardan oynadıkları bu kirli oyunun hesabını soracağız."

tt-arena-2.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar