Galatasaray'da veda mesajı: 3 maç sonra gideceği öğrenildi

Galatasaray'da veda mesajı: 3 maç sonra gideceği öğrenildi
Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesinde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Fatih Terim'den boşalan koltuğa getirilen Domenec Torrent'in istenileni verememesi üzerine homurtuların başladığı sarı kırmızılı kulüpte, Başkan Burak Elmas'ın ligde kalan son 3 maçın ardından Katalan hoca ile masaya oturacağı öğrenildi.

Galatasaray''da Fatih Terim''den sonra teknik direktör arayışları devam ediyor. Sezon ortasında Domenec Torrent ile devam etme atma kararı alan Burak Elmas yönetimi, Katalan hocadan beklediği verimi alamazken, yapılacak seçimler sonrası gelecek yeni yönetimin elinin rahatlatılmak istenildiği de gelen bilgiler arasında. 

''ŞOV YAPMAK İÇİN GÖNDERMEM''

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, lig bitiminin ardından Teknik Direktör Domenec Torrent ile masaya oturup, yolları ayıracak. Yeni gelecek başkan ve yönetimin elini rahatlatmak isteyen Elmas’ın, Katalan teknik adam ile dostça ayrılmak için bir görüşme yapacağı ortaya çıktı. Ancak bu, lig sonunda, üç maçın ardından gerçekleşecek.

Başkan Burak Elmas, bu konuyla ilgili yakın çevresine, “Torrent ile konuşacağım ama ligin bitmesine 3 maç kala göndermek gibi rasyonel olmayan bir karar vermeyeceğim. Şov yapmak için teknik direktör göndermem” dediği öğrenildi.

Yine bazı yöneticiler de ligin bitmesine 3 hafta kala böyle alınacak bir kararın doğru olmayacağı konusunda görüş belirtti. Domenec Torrent de, yönetimin kendisine verilen sözlerin yerine getirmemesinden dolayı kırgın... Katalan teknik adamın, bu nedenle umursamaz davrandığı öğrenildi.

OYUNCULARA AÇIKLADI

G.Saray’da izin biterken Başakşehir maçının hazırlıkları başladı. Torrent, antrenmanda oyuncularına veda konuşması yaptı. Katalan teknik adam “Yeni sezonda yokum, sizden isteğim 3 maçta da iyi mücadele etmeniz” diyerek yeni sezonda olmayacağını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar