Galatasaray hocasını buldu: 'Hizmet etmek isterim' dedi

Galatasaray hocasını buldu: 'Hizmet etmek isterim' dedi
Galatasaray'da yaklaşan başkanlık seçimleri öncesinde teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Başkanlık koltuğuna aday isimlerin mevcut teknik adam Domenec Torrent ile yola devam etmek istemediklerini açıklamaları ile adı gündeme gelen Okan Buruk, hakkındaki Galatasaray iddiaları hakkında konuştu.

Galatasaray''da başkanının kim olacağı kadar, takımın yeni teknik direktörü de merak ediliyor. Sarı kırmızılı kulübe mevcut başkan Burak Elmas tarafından getirilen Domenec Torrent''in beklentileri karşılayamaması sonrası takımdan gönderileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Yaşanan gelişmeler üzerine yerli ve yabancı pek çok hocanın adı sarı kırmızılı kulüp için gündeme gelirken, en güçlü adaylar arasında yer alan Okan Buruk, basında yer alan iddialar hakkında flaş açıklamalar yaptı. 

KİMSE TORRENT''İ İSTEMİYOR

Fanatik''te yer alan habere göre, Galatasaray''da başkanlık görevinde bulunan Burak Elmas''ın gelecek sezon Torrent ile yola devam etmek istemediği bilinirken, diğer adaylar Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk de, İspanyol hoca ile devam etmeyi düşünmediklerini, genel kurul üyelerine aktarmışlardı. Bu gelişmelerin ardından sarı kırmızılı kulüpte başkanlık seçimi öncesi teknik direktörlük koltuğu için en ciddi aday Okan Buruk oldu.

''HİZMET ETMEK İSTERİM''

Ailesel sebeplerden dolayı bir süre futboldan uzak kalan Buruk, teknik direktörlüğe geri dönmek için geri sayımda. 48 yaşındaki teknik adam, konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Başarılı hoca, "Galatasaray''da kim başkan olursa olsun eğer bir hoca değişimi yaşanacaksa maddi-manevi hiçbir beklentim olmadan Galatasaray''a hizmet etmek isterim" dedi.

CAMİANIN TANIDIĞI BİR İSİM

Sarı kırmızılı formayla futbolculuk kariyerinde birçok önemli başarıya imza atan Buruk, sonrasında teknik direktör olarak da önemli takımlarda görev yaptı. Akhisarspor''un başında Ziraat Türkiye Kupası''nı kaldıran başarılı teknik adam, Medipol Başakşehir''i Süper Lig şampiyonu yaparak kariyerinin zirvesine çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar