Galatasaray'da sakatlık depremi: 3 oyuncudan kötü haber

Galatasaray'da sakatlık depremi: 3 oyuncudan kötü haber
Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle zor bir dönemden geçen Galatasaray'a bir kötü haber daha geldi. Sarı kırmızılılarda hafif sakatlıkları bulunan üç futbolcu, bu sabah düzenlenen antrenmanda takımdan ayrı olarak çalıştı. Takımdan ayrı çalışan Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena'nın yarın oynanacak Başakşehir karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.

Süper Lig''in 36. haftasında Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray''a üç kötü haber birden geldi. Hafif sakatlıkları bulunan Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena''nın bu sabah takımla birlikte çalışmaması sonrası oyuncular, yarın oynanacak Başakşehir karşılaşması kadrosuna alınmayacak.

SAVUNMA DÖRTLÜSÜ HAZIR

Sarı kırmızılı takımda geçen hafta olduğu gibi savunma hattında yine Sacha BoeY, Nellson, Semih Kaya ve Aanholt dörtlüsünün olması bekleniyor. 

BİRÇOK OYUNCU KART SINIRINDA

Sarı kırmızılılarda ayrıca Emre Kılınç sarı kart cezasından dolayı mücadelede forma giyemeyecek. Galatasaray''da Başakşehir maçı öncesinde Fernando Muslera, Patrick van Aaholt ve Ryan Babel de sarı kart sınırında bulunuyor. Bu 3 futbolcu sarı kart görmesi durumunda 37. haftada İstanbul''da oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar