Galatasaray'da derbi öncesi tehlike çanları çalıyor

Galatasaray'da derbi öncesi tehlike çanları çalıyor
Önümüzdeki hafta Beşiktaş derbisine çıkacak Galatasaray'da, Karagümrük maçında olası görülecek sarı kartlar, Cimbom'un derbi kaderini etkileyebilir.

Spor Toto Süper Lig ''in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. 

Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 4-1 kazanırken, galibiyeti getiren golleri Abdülkerim Bardakçı, Mauro Icardi , Dries Mertens ve Milot Rashica kaydetti. Galatasaray bu galibiyetle birlikte ezeli rakibi Fenerbahçe ''yle puan farkını 6''da tutmayı başardı. Cimbom ligin 31. haftasında ise sahasında Vavacars Fatih Karagümrük''le kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Aslan, Emre Taşdemir ve Juan Mata''nın golleriyle 2-0 kazanmış ve 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

Bu maçın etki etmesiyle Sarı-kırmızılılar için Beşiktaş derbisi öncesi büyük bir tehlike oluştu.

Galatasaray 7 sarı kartı bulunan Sacha Boey ve Sergio Oliveira ile 3 sarı kartı olan Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu , sarı kart sınırında yer alıyor. Teknik direktör Okan Buruk ''un vazgeçilmezleri arasında yer alan 4 yıldız, Fatih Karagümrük maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek. Ligin 32. haftasında Beşiktaş ''a konuk olacak Cimbom, söz konusu 4 futbolcunun kart görmesi halinde sahaya yoksun çıkacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar