Galatasaray'ın başkan adayı, Torrent kararını verdi

Galatasaray'ın başkan adayı, Torrent kararını verdi
Galatasaray'da yaklaşan başkanlık seçimleri öncesinde adaylar, geleceğe dair planlarını paylaşmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüpte başkanlığa aday isimlerden Eşref Hamamcıoğlu, futbol kulübünün geleceğine ilişkin açıklama yaptı. Teknik direktör Torrent'in geleceği hakkındaki düşüncelerini paylaşan Hamamcıoğlu, Terim'in kulüpten ayrılışının ise zamansız olduğunu vurguladı.

Galatasaray seçime gidiyor. Sarı-kırmızı kulüpte başkanlığa aday isimlerden olan Eşref Hamamcıoğlu ise son açıklaması ile gündemde. Seçilmesi halinde yapacaklarını dile getiren ve ''''Fatih hoca ile sezon ortasında yolları ayırmazdık'''' diyen Hamamcıoğlu, Domenec Torrent''in takımdaki geleceği hakkında da konuştu.

''''PLANLARIMIZ ARASINDA YOK''''

Hamamcıoğlu açıklamasında "Yetki bizde olsaydı Fatih Hoca ile sezon ortası yolları ayırmazdık, ilk tercihimzi de Torrent olmazdı. Dolayısıyla Sn. Torrent bizim orta ve uzun vadeli planlarımız arasında yok." ifadelerine yer verdi.

Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu''nun açıklamaları:

Galatasaray Kulübü Başkanlık seçimi teknik direktör konusuna tekrar indirgenmemeli. Bunun sakıncalarını hep beraber gözlemledik ve yaşadık. Sayın Torrent''in vereceği yıl sonu raporu ve sözleşme koşulları ilgili arkadaşlarımız tarafından incelenerek, yönetim kuruluna sunulacaktır. Torrent''i ligin son maçına kadar elinden geldiğince işini yapar tutmak önemli zira TFF lig maçlarında galibiyet başına 2,7 milyon TL prim ödüyor.

Geçen dönemde yetki bizde olsaydı Fatih hoca ile sezon ortası yolları ayırmazdık, ilk tercihimiz de Torrent olmazdı. Dolayısıyla Sn. Torrent bizim orta ve uzun vadeli planlarımız arasında yok.

Futbol şubemizi yönetecek profesyonel ekibimizin elinde DNA''sı Galatasaray ile uyuşacak kısa aday listesi var, ancak hiç kimse seçilmeden önce "Şu kişi ile anlaştık veya görüşüyoruz" iddiasında bulunamaz. Teknik direktörde bulunması gereken yetkinlikleri ve buna bağlı performans kriterlerimizi hazırladık."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar