Galatasaray'a transfer edilen sürpriz futbolcu Manchester'a dönüyor!

Galatasaray'a transfer edilen sürpriz futbolcu Manchester'a dönüyor!
Galatasaray'ın en çok konuşulan transferlerinden biri de Juan Mata, İngiltere basınının haberine göre İspanyol oyuncu Manchester'a dönebilir.

Mirror''da yer alan Mata, bu yaz Kuzey İngiltere''ye geri döndüğünde Erik ten Hag ile pazarlık yapmak için değil, futbola odaklanan bir sanat sergisinin küratörlüğünü yapacak. Tecrübeli oyuncu yeni projesini tanıtmak için Manchester Uluslararası Festivali ''nde olacak.

Mata, Hans Ulrich Obrist ile birlikte İtalyanca''da ''üç çeyrek'' anlamına gelen ve günümüzün orta saha oyun kurucusunu yansıtan ikonik bir futbol pozisyonu olan Trequartista''dan ilham alan eserler üretecek. Ayrıca Mata, girişimin iki tutkusunu birleştirdiğini açıkladı.

The Sun''a verdiği demeçte Mata, "Sekiz yıldan fazla bir süredir evim dediğim şehir olan Manchester''a dönmek ve ilk kez Manchester Uluslararası Festivali ''nin bir parçası olmak harika. Önümüzdeki iki yıl boyunca ''The Trequartista – Art and Football United''ın küratörlüğünü Hans Ulrich Obrist ile birlikte yapmaktan ve tutkularımdan ikisini bir araya getirmekten heyecan duyuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar