Galatasaray'a İtalya'dan 2 taze savunmacı

Galatasaray'a İtalya'dan 2 taze savunmacı
Fenerbahçe altyapısından yetişen Atalanta oyuncusu Merih Demiral ve Juventus forması giyen Alex Sandro'nun adı Galatasaray ile anılıyor.

İtalyan basınından Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, milli futbolcu ile ilgileniyor.

Inter'in de oyuncu ile ilgilendiği belirtilirken, Merih'in Atalanta Teknik Direktörü Gasperini ile yaşadığı sorunlar sebebiyle İtalyan ekibinden ayrılmayı istediğinin altı çizildi.

Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan 25 yaşındaki futbolcu, sonrasında Sporting Lizbon'a transfer olmuş, sonrasında ise kiralık olarak geldiği Corendon Alanyaspor'da performansını yükselterek sırasıyla Sassuolo ve Juventus'ta da oynamıştı.

Demiral, 2021/22 sezonunun başında Atalanta'ya geçerken, mavi siyahlı ekiple çıktığı 70 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. A Milli Takım formasını da 37 kez sırtına geçiren stoper oyuncusu, 2 kez gol sevinci yaşadı.

DÜNYA YILDIZI SOL BEK

Sarı kırmızılılar aynı zamanda Juventus forması giyen Alex Sandro ile de ilgileniyor.

Di Marzio'nun haberine göre, sözleşmesi bu yaz sona erecek olmasına rağmen otomatik olarak 1 yıl uzayan oyuncu, kulübü ile sözleşme fesih görüşmesi yapacak.

Oyuncunun Juventus'tan ayrılması durumunda yüksek ihtimalle İstanbul ekibine gideceği belirtildi.

Bu sezon Juventus formasıyla 37 maça çıkan Sandro takımına 2 asistlik katkı sağladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar