Galatasaray'a Falcao müjdesi

Galatasaray'a Falcao müjdesi
İngiliz efsane futbolcu David Beckham'ın sahibi olduğu İnter Miami, Falcao'yu transfe etmek istiyor. Yüksek maliyeti nedeniyle Galatasaray'ın satmayı istediği Falcao'nun transferi İnter Miami'ye gerçekleşirse; Galatasaray'ın bütçesi önemli ölçüde rahatlayacak.

Galatasaray’ın yüksek maliyeti nedeniyle yollarını ayırma kararı aldığı Radamel Falcao için İnter Miami yeniden devre ye girdi. Geçtiğimiz sezon da Kolombiyalı santrforu isteyen ABD kulübü, hem pandemi ortamı hem de futbolcunun eşinin doğum yapacak olması nedeniyle transferi gerçekleştirememişti. Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün aktardığına göre, 1 yıl aradan sonra yeniden harekete geçen İnter Miami, Falcao’ya yıllık 2 milyon Euro garanti ücret teklifinde bulundu.

TAKIM BÜTÇESİ RAHATLAYACAK

İngiliz futbol efsanesi David Beckham’ın sahibi olduğu İnter Miami ayrıca 1 milyon Euro’ya ulaşan bonus paketi sundu. Yılda 5 milyon Euro garanti para ödediği Falcao’yu göndermek için büyük çaba sarf eden Galatasaray Yönetimi ise bonservis için herhangi bir bedel talep etmedi. MLS’te mücadele eden İnter Miami, Kolombiyalı futbolcuyu ikna ettiği takdirde bu transfer gerçekleşecek ve sarı kırmızılı kulüp, takım bütçesinde önemli bir düşüş sağlamış olacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar