Galatasaray, skandal hata için harekete geçti

Galatasaray, skandal hata için harekete geçti
Galatasaray ile Arkas Spor arasında oynanan AXA Sigorta Kupa Voley finalinin ilk setinde skor, tabelaya yanlış yansıtıldı. Maçın ardından bir açıklama yapan Galatasaray, skandal hata için harekete geçerek, sonuca itiraz etme kararı aldı.

Galatasaray Erkek Voleybol takımı ile Arkas Spor arasındaki müsabakada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Karşılaşmada görevli olan yetkililer mücadelenin ilk setindeki skoru yanlış gösterdi. Galatasaray Kulübü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, teknik ekip ve istatistik antrenörünün itirazlarına rağmen hakemlerin bu itirazları kabul etmediği ve skorun doğru olduğunu savundukları belirtildi.

Galatasaray''ın açıklaması şu şekilde:

"Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın, Arkas Spor ile oynadığı AXA Sigorta Kupa Voley Finali''nin ilk setinde 19-17 önde olduğumuz esnada kaybettiğimiz sayı sonrası 19-18 olması gereken skor, tabelaya 19-19 olarak yansıtıldı. Teknik ekibimiz ve istatistik antrenörümüzün anında itirazına ve 2''nci set sonunda da menajerimizin maçın gözlemcisini uyarmasına rağmen maçın hakemleri itirazımızı kabul etmeyip skorun doğru olduğunu savunmuşlardır. Galatasaray Spor Kulübü olarak elimizdeki mevcut görüntülerle, şu andan itibaren Türkiye Voleybol Federasyonu nezdinde maçın hakemleri ve gözlemcileri hakkında gerekli tüm hukuki girişimleri yapacağımızı belirtmek isteriz.''''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar