Galatasaray transferin son günlerinde gözünü kararttı: Dünya yıldızı için flaş girişim

Galatasaray transferin son günlerinde gözünü kararttı: Dünya yıldızı için flaş girişim
Bu sezon öncesi ve ortasında yaptığı büyük transferler ile dünya devlerine kafa tutan Galatasaray, transfer döneminin son günlerine girilirken elindeki son kartı da oynadı. İşte Aslan'ın gündemindeki yeni isim...

Bu sezona durgun bir başlangıç yaptıktan sonra tarihi bir galibiyet serisi ile liderliği ele geçiren ve en yakın rakibi Fenerbahçe''yi Kadıköy''de deviren Galatasaray, transfer gündemine kaldığı yerden devam ediyor.

Fanatik''ten Metin Karabaş''ın haberine göre, transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray''ın, Meksika temsilcisi Puebla''da forma giyen 28 yaşındaki Uruguaylı sol bek oyuncusu Gaston Silva''yı yeni sezon için kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

ÖNERİLEN SÖZLEŞME SÜRESİ DE ORTAYA ÇIKTI

İtalyan basınında yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, 30 Haziran 2023''e kadar kontratı bulunan futbolcu ile yakından ilgileniyor. Sarı-Kırmızılılar''da Fernando Muslera ve Lucas Torreira''nın da vatandaşı olan futbolcuya Galatasaray''ın 3 yıllık sözleşme teklif etmeyi planladığı öne sürülüyor.

Bu sezon 27 maçta 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan Uruguayalı futbolcu daha önce Independiente ile Copa Sudamericana''yı kazanmıştı. Hatırlanacağı üzere Galatasaray bu bölge için son olarak Hatayspor''da oynayan Sam Adekugbe''yi transfer etmişti. Cimbom, Hatayspor''dan transfer ettiği Kanadalı kanat oyuncusuyla sahada 1 yabancı oyuncu fazladan oynatabilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar