Galatasaray şampiyonluğa doğru: Sivasspor'u 2 golle geçti

Galatasaray şampiyonluğa doğru: Sivasspor'u 2 golle geçti
Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Maç, sarı-kırmızılı ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Cimbom, haftaya karşılaşacağı Ankaragücü'nü yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor Toto Süper Lig'in 35. hafta maçında Galatasaray, sahasında Sivasspor'u konuk etti.

Müsabaka, Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın golleri Mauro Icardi'den geldi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

13. dakikada Kerem’in ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topa sahip olan Icardi’nin kaleye sokulup, kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 1-0

mc.jpg

63. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazından Boey'in içeri çevirdiği topa uzak direk dibinden Icardi'nin yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-0

EVİNDE 16 MAÇTIR YENİLMİYOR

Sarı-kırmızılılar bu mücadeleyle ligde 17. iç saha maçını oynadı ve yenilmezliğini sürdürdü. Aslan evinde Süper Lig’de oynadığı son 16 maçta 14 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Cimbom sahasında sadece 2. haftada Giresunspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu.

HAFTAYA GALİP GELİRSE ŞAMPİYON OLACAK

Galatasaray, Süper Lig'de 36. haftada deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Cimbom, maçtan galip ayrılması durumunda 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar