Galatasaray 9'da 9 yaptı! Lider evinde yara almadı

Galatasaray 9'da 9 yaptı! Lider evinde yara almadı
Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini korudu.

Süper Lig''de 2. devrenin ilk haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor''u ağırladı. Karşılaşmaya istekli başlayan sarı-kırmızılıların ataklarına Akdeniz ekibinden de karşılıklar gecikmedi. İlk 11''inde en değerli oyuncularından yoksun şekilde mücadeleye başlayan Antalyaspor, zaman zaman gole çok yaklaşsa da meşin yuvarlağı ağlara göndermede başarılı olamadı. İlk yarı Nef Stadyumu''ndan gol sesi çıkmazken taraflar soyunma odasına 0-0''lık skorla girdi.

İKİNCİ YARI PERDEYİ ICARDI AÇTI

Galatasaray''ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, son haftaların en formda isimleri arasında. 49. dakikada Kerem Aktürkoğlu''nun sağ taraftan yaptığı ortada topu şık bir kafa vuruşu ile ağlarla buluşturan Arjantinli yıldız skoru 1-0 yaptı. Yediği golün şokunu hızlıca atlatan Antalyaspor, duran top ile yalnızca 5 dakika sonra eşitlik golünü sağladı. Luiz Adriano''nun vuruşunda çaresiz kalan Muslera beraberliğe engel olamadı. 

Maçta temponun yükseldiği ikinci yarıda çok geçmeden bir gol daha atıldı. Mertens''in kafa vuruşunda top dışarı çıkacakken ters bir vuruş gerçekleştiren Sherel Floranus topu kendi ağlarına yolladı ve Galatasaraylı taraftarı sevindirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken Galatasaray, puanını 45''e yükseltti ve maç fazlasıyla ikinci sıradaki Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7''ye çıkarmış oldu. 

BAŞAKŞEHİR 90''DA GÜLDÜ

Süper Lig''de günün bir diğer karşılaşması ise ligde zor günler geçiren Kasımpaşa ve İstanbul Başakşehir FK arasındaydı. Selçuk İnan''ın takımın başına gelmesinin ardından dalgalı bir performans gösteren Kasımpaşa, karşılaşmaya iyi başladı. 16. dakikada Yasin Özcan ile öne geçen İstanbul ekibi soyunma odasına 1-0''lık skorla girdi. 

İkinci yarının hemen başında Daniel Aleksic ile eşitlik golünü yakalayan Başakşehir, karşılaşmanın geri kalanında da daha istekli olan taraftı. Üst üste ataklarla Kasımpaşa kalesini bunaltan Emre Belözoğlu''nun öğrencileri aradıkları golü uzatma dakikalarında buldu. 90. dakikada penaltı atışını ağlara gönderen Deniz Türüç ile sevinen turuncu-lacivertliler birkaç dakika sonra farkı ikiye çıkaran golü de buldu ve karşılaşma 3-1''lik skorla sonuçlandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar